Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebál bych se

1) až dosud nám vtloukali do hlavy, že nám Syřané nechtějí.

2) kdopak to tu vykřikoval, zpět do Evropy. Tak se smiřte s náklady tohoto kroku

3) fakt je ten, že český venkov se vylidňuje a v Sudetech jsou údajně k dispozici volné celé vesnici, odtud to Syřané budou mít blízko do Německa.

Takže by neškodilo trochu vstřícnosti vůči návrhu europoslankyně.

0 2
možnosti
MK

To je velmi dobrá satira, jen jestli bude dobře pochopena.;-);-D

9 0
možnosti
JA

Děkuji pane Krausi za tento odkaz, ten projev jsem neslyšel, ale je teda hodně dobrý R^

0 0
možnosti
MB

Karma! To jsem v údivu nad nehoráznou myšlenkou té .... nenapsala v prvním příspěvku

1 0
možnosti
JA

Děkuji paní Beránková, já když jsem to uviděl, také jsem se skoro šel odívat na kalendář jestli tam není prvního dubna :-)

1 0
možnosti
MB

A co tak celý parlament přesunout do Sýrie? Aby měli poslanci možnost se důkladně seznámit s lidmi, co chce jedna z nich stěhovat.

3 0
možnosti
BK

Karma. Protože všichni přede mnou už napsali vše -já nemám co dodat.

5 0
možnosti
JA
MK

Je dobře, že jsou takoví Europoslanci. Jejich nápady snad dokážou zmobilizovat i tu naší mlčící většinu. Přece není možné, aby taková nehoráznost zůstala bez odezvy.

16 0
možnosti
JA

Ano, ještě pár takových úžasných nápadů a doufejme, že konečně všem dojde, že je něco moc špatně v přístupu bruselských špiček k této problematice.

0 0
možnosti
TV

Karma Vam. A Afriku a Blizky vychod od Evropy nam! Zda se, ze sami pred sebou migranti neutecou...a kam utecou, skonci to jako u nich doma.. chaosem a zakonem divociny.

7 1
možnosti
JR

J65a81r18a 56R61a92n92k

20. 6. 2017 20:05

Takze mate o cem psat az do duchodu:-)

1 5
možnosti
AK

Nejvíce zkušeností i problémů s migranty mají Velká Británie a Francie.

Přitom každá z nich přistoupila k jejich integraci odlišným způsobem.

Britové se rozhodli pro multikulturalismus a tedy že nově příchozí si mají ponechat co nejvíce ze své původní kultury. Takže podporovali výuku v rodném jazyce migrantů, jejich spolky a sdružení a život v homogenních komunitách.

Francouzi se naopak rozhodli pro občanský princip a tedy aby nově příchozí převzali kulturu hostitelské země a aby se stali novými Francouzi.

Bohužel, selhaly oba přístupy k migrantům a žádný třetí neexistuje.

Takže nám EU nabízí dva stejně neúspěšné modely integrace migrantů a s nimi nám vnucuje i migranty, které jsme zatím v takových počtech v naší zemi neměli.

Já v tom vidím nedostatek solidarity ze strany EU a ne ze strany naší.

18 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Kounovský, máte pravdu, sami s tím neporadili, takže proč u nás nevyzkoušet vyšší formu experimentu, migranty hned po celých velkých soudržných skupinách, jak si s tím poradíme my :-(

7 0
možnosti
KC

Karma a připomínka: Nejde ani o to, jestli by tento výpotek chorého ducha fungoval či ne. Češi prostě v naprosté většině islám doma nechtějí a jako svrchovaný pán domu mají právo na své rozhodnutí. O mýtu solidarity si myslím, že není ničím jiným než nepřípustným zasahováním do práv svrchovaného státu, nehledě k tomu, že drtivá většina běženců neutíká před válkou, ale přiživit se na sociálních dávkách pokročilejších, pracovitějších a vyspělejších společností. Pokud je islám odnaučil učit se, tvrdě pracovat a postarat se sami o sebe, ať takový blud opustí a budou na raketodromu prosperity. Když nedouka a lenocha cpeš penězi a pohodlím, nikdy se pracovat nenaučí.

18 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Chrastino, děkuji za váš komentář. Bohužel myslím, že tlak na nás a další východní země, se bude stupňovat, že naše právo svrchovaného pána domu bude dost bezohledně potlačováno.

6 0
možnosti
Foto

Já doufám, že takový nesmysl je nerpůchodný. To, že se jedna ženská evidentně zbláznila ale přeci ještě neznamená, že to dojde k praxi. Někdy si říkám, že ti kulišáci v evropském parlamentu mezi sebou soutěží, kdo přijde s větší hámotinou. Tato paní jasně vede. V jedné diskusi jsem četl, že by bylo zajímavé zkřížit tu paní s naším zeleným mladým panem Stropnickým. Nejzajímavější by na tom experimentu asi bylo, jak by se spolu dohodli, kdo bude tatínek a kdo maminka, když ty zelené strany napříč světem razí genderovou vyváženost a mazání hranic mezi pohlavími... :-)

14 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Kroupo, v evropském parlamentu prošlo už tolik nesmyslů, že nikde není jistota, že něco podobného se tam nepokusí opravdu protlačit. Děkuji za přečtení a váš komentář.

7 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik