Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Když paní lže v případě, který lze snadno ověřit, jak je asi pravdomluvná v těch ostatních, neověřitelných věcech?

10 1
možnosti
MK

Není problém že neumí anglicky, problém je že lže.

8 0
možnosti
JN

J36a53n 95N57o93v44á66k

18. 5. 2020 11:42

Jak víte že vůbec neumí anglicy?

To že někdo obecně řekne že umí anglicky nemusí znamenat, že bez problémů dokáže spatra diskutovat na jakékoliv téma.

I úroveň A1, A2 je znalostí angličtiny - sice např. pro průvodce nebo učitele jazyka naprosto nedostatečná, ale pro spoustu jiných profesí zcela postačující.

0 0
možnosti

Pane vy pletete hrušky s jablkama.

3 2
možnosti
PM

Pardon, ale to je blábol. Pokud ministrině neovládá cokoliv, co ji limituje ve výkonu funkce a znemožňuje jí to účastnit se unijních jednání, tak je to prostě špatně a je to nedostatek, který už měla dost času alespoň v nějaké míře odstranit.

4 1
možnosti
MS

Paní ministrině lhala. Lhala. Lhala o tom, že umí anglicky. Lhala o tom, že mluví v angličtině. Má to i ve svém oficiálním životopise. To, že někdo neumí malou násobilku nebo Rusky mu neberu. Vadí mi, že lidé lžou. Opravdu by se Vám líbilo, kdybych tvrdil, že jsem doktor a operoval Vám slepé střevo? Asi sotva by jste tady vyběhnul z touhle kamapní na záchranu lhářky.

Obelhávání ANOistů o tom, že je vše ok už začíná být na palici. Ne, Vláda je katostrofická. Situaci nezvládá. Lže a krade. Ano, kradou mnohem lépe než Kalousek. Gratuluji. Dejte jim svůj hlas.

12 2
možnosti
RK

Vy neumíte česky a přitom do diskuzí píšete. A jak to víte, že se paní ministryně nedomluví anglicky? Možná to není dokonalé a čekala zesměšňování ze strany redaktorky a určité části veřejnosti. Já se domluvím několika jazyky, ale na prezentování v televizi to není a na psaní traktátů také ne. Ale to co při cestách do zahraničí (většinou služebních) domluvit potřebuji, to si domluvím.

3 8
možnosti
PV

Přečetl jsem si pouze nadpis a první větu. Stačí. Pozdvižení není o Angličtině, ale o lhaní o tom. Toť vše.

15 3
možnosti
JA

Dobrý den pane Vyplašile, a to takhle děláte normálně, že si vezmete jen nepatrnou část nějaké informace a vyslovíte svůj soud? No, co dodat :-)

3 6
možnosti
Foto

Paní ministryni to možná překvapilo, ale beze slova utéct bylo to nejhorší možné řešení.

4 0
možnosti
JA
LV

Angličtina je mezinárodní komunikační jazyk. Je to pracovní nástroj. Pokud ministr neumí anglicky, je to horší, než když nemá řidičák. Je to srovnatelné s počítačovou negramotností. Nedomluví se, je odstřižen od veškerého dění.

Ale to se Vám asi bude obtížně vysvětlovat, že?

11 2
možnosti
JA

Dobrý den pane Vitho, děkuji za názor. No horší to asi bude, protože řidičák ministr nepotřebuje vůbec. Byl to můj náhled na věc, jestli se mi bude něco obtížně vysvětlovat je vaše nějaká spekulace, nebo spíš nadřazené rýpnutí, že vy jste ten chytřejší. Bez té poslední věty by byl váš názor podstatně hodnotnější.

1 1
možnosti
Foto

Ten clanek je demagogie. Lepsi prirovnani by bylo - vycitate organickemu chemikovi, ze nevi co je uhlik. Ministr by mnel anglictinu ovladat.

7 4
možnosti
MR

A ten, co píše příspěvky do diskuze na iDnes by měl ovládat alespoň základy českého jazyka.

1 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik