Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

“Významný youtuber” je totéž co mrtvé milenky cit a zborcené harfy tón.

3 0
možnosti
ZB

Jestli opravdu neumí MF anglicky, pak nemá v pozici MF co dělat. Navíc by měla znát ekonomiku, účetnictví, měla by ji něco říkat čísla v rozpočtu, obchodování na mezinárodních devizových trzích, měl aby vědět proč koruna klesá a nebo stoupá a měla by takové případy předvídat. Ano, je toho hodně, co musí znát MF, ale je to také hodně důležitá pozice ve státě.

3 0
možnosti
JP

Další, který nepochopil, o čem to je a musí svoji hloupost troubit do světa.

6 3
možnosti
JA

Nooo, tady jste pane Procházko ukázal, jaký jste argumentační gigant, tak hezky jste to objasnil, tolik chytrých postřehů v jediné větě, s vámi je radost rozvíjet diskusi :-)

2 4
možnosti
MG

Integralni pocet ministr umet nemusi, ale integritu by mit mohl ;-)

5 0
možnosti
JK

Pokud ten ministr bude v práci kontrolovat konstrukce mostů, pak to bude muset umět. No a ministryně financí jedná běžně s ministry jiných zemí, takže aspoň elementární znalost jazyka by měla být samozřejmost.

4 0
možnosti
MR

Víte tahle grupa se vysmívá Kalouskovi, že je chemik, a že obdžel ceny jako ministr financí, a nikdo neví za co. Byl jsem umravněn, jakýmsi pánem, že zlehčuji Schillerovou, když nedokáže oponovat ekonomům. Proboha, kdo jiný než ona, ona má makroekonomická data, to Kalousek vždycky dokázal argumentovat, třeba to byla chybná rozhodnutí. Celé minulé líto jsem viděl v TV AB jak se plíží lánskými lesy, aby sdělil, že nemůže jmenovat Šmardu, protože neovládá jazyky. Proč?

6 1
možnosti
ZB

Kalousek byl na pozici MF velký a tragický omyl!

0 1
možnosti
OS

Tohle je typická demagogie. Svým oponentům přisoudíte něco, co nikdo neřekl a už je rozporujete. Nikdo tady přece neřeší úroveň angličtiny. Řeší se to, že lže, lže a opakovaně lže.

Lež už se stala takovým standardem ANO, že bojovníci, jako vy, jsou dokonce ochotní se za ni bít až do posledního dechu.

9 2
možnosti
JP

Důležité ovšem je, kudy ten poslední dech vyjde. Zde nejspíš z centra myšlení.

0 0
možnosti
JR

J32a51n 41R39i76c77h16t67e53r

18. 5. 2020 11:59

Vážený pane Andrýsku,

tak nějak jste sám potvrdil neschopnost paní Schillerové. jak správně uvádíte, ministerstvo bezpochyby disponuje tlumočníky. Pokud se ovšem paní ministryně nezúčastňuje videokonferencí se svými kolegy z jiných evropských zemí proto, že není schopna žádného sehnat, je to její neschopnost.

Pokud má v týmu lidi, kteří nejsou schopni tlumočníka zajistit, je to opět její neschopnost.

Každý ministr musí být především dobrý manažer. A to paní Schillerová evidentně není.

Přeji hezký den:-)

9 0
možnosti
JP

V případě této vlády jste na omylu. Zde se cení jen a pouze poslušnost vůdci. To je hlavní předpoklad pro nominaci ke korytu.

0 2
možnosti
JB

Integrální počet je povětšinou učivo střední školy. Stačí vědět, co obecně znamená a na papír základní integrály a derivace odvodím během pár minut. To by měl průměrně inteligentní člověk zvládnout. Navíc Schillerová maturovala snad ještě za staré, dobré maturity ne?

Uhlovodíky jsou učivo, pravděpodobně, druhého ročníku chemie, takže deváté třídy. To snad ministři mají, ne?

Pevnost je součástí odborného vzdělání, tak záleží podle toho, co má, takže to asi ne.

1 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik