Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P46e86t94r 31B21r27o79ž

22. 5. 2020 20:39

To, že neumí anglicky, je to poslední, co mi vadí.

Mnohem horší je, že - podobně jako u ostatních ministrů - její nejdůležitější vlastností je (slušně napsáno) absolutní poslušnost a neskrývaný obdiv k Vůdci...

1 0
možnosti
Foto

Karma R^. Třeba Thomas Alva Edison neuměl počítat, tedy přesněji neovládal vyšší matematiku a přece nám zanechal tolik vynálezů, které lidstvu doposud slouží. Na dokončení jeho představ měl armádu matematiků a inženýrů které platil. A to stačí! Edisona zná skoro každý, ale ani jednoho jeho inženýra nevyjmenuje nikdo. Kdo zná tu nafoukanou novinářku? Já ne.

1 2
možnosti
JK

Naprostý souhlas, pane Andrýsku R^

0 0
možnosti
JK

J51a31n 70K93a21r54a56s

20. 5. 2020 8:21

tento blog je jako kolik třěšní tolik višní, autor by si měl dát pausu.X

1 3
možnosti
PS

P37e17t40r 67S91k81á55c27e45l

19. 5. 2020 22:47

Schopný šéf firmy či ministerstva je jako dirigent symfonického tělesa. Ten umí sice zahrát na sedm hudebních nástrojů, ale ne mistrovsky. Má schopnost se obklopit mistry svého nástroje a vymáčknout ze všech maximum jejich schopností. Úspěšný šéf ČKD Blansko pan Pešl, pozdější ministr těžkého strojírenství, tohle všechno dokázal a otevřeně přiznával, že není odborníkem "na všechno". Dobrý šéf se obklopí odborníky a má schopnost je efektivně řídit. Takovou si přejme vládu do budoucna, po volbách. A ne jak naši neschopní chlapci nás za 30 let přivedli do marasmu, vystavit jim ve volbách výpověď. Není nic snadnějšího....R^

7 0
možnosti
VO

Proč se pořád dokola vytahuje tento hoax? V téhle "kauze" jde jen o jedno vyjádření, že neumí anglicky, oponenturu, že je to lež a pokus o ověření, že je to skutečně lež.

Tedy problém není angličtina, ale pravdomluvnost.

Navíc o politické neumetelstvi paní ministryně. Protože je nad slunce jasnější, že když z pusy vypustí, že novinář lže, jiní novináři se to budou snažit ověřovat. A nejlépe tím, že na ni půjdou s angličtinou.

4 1
možnosti

I14v38o 18Ž52i34ž72k64a

19. 5. 2020 7:11

Nejde o to, že neumí anglicky, ale že se chlubí tím, že v angličtině běžně komunikuje. Když dobře neovládám jazyk, nepíšu to do životopisu. Já třeba dostatečně ovládám bulharštinu a angličtinu, proto jsem na Čechy v bulharské restauraci nasadil angličtinu. Za tuto přidanou hodnotu jsem si potom v rodném jazyce mohl půl hodiny poslouchat, jak jsem tlustý, hloupý a škaredý, ale občas i nějakou chválu, což samozřejmě potěší. Je to upřímné a běžně by takto nikdy otevřeně nemluvili, kdyby věděli, že jim rozumím. Dobrý ministr by se měl chovat podobně, v tom je ten zásadní problém paní mimistryně. A vůbec se nemusí chlubit tím, že umí integrální počty.

2 0
možnosti
Foto

Vážený a kde žijete ?? Když jsem psala profesní životopis tak mi poradkyně v agentuře řekla , že za znalost se považuje, když umím mírně i první lekci .Musí se zvážit na jaký post jdete, pokud budete sekterářka ředitele podniku se zahraniční účastí tak se bez opravdové znalosti neojejdete, ale může tam být zaměstnáno mraky lidí, kteří napsali , že jaky znají a přitom neumějí ani kváknout nebo mluví jako hotentot. Dneska je spousty mladých namyšlených tak, že lžou a přitom znalost jazyka je velmi lehce ověřitelná. Nikdy jsem si nedovolila napsat, že jazyky ovládám a přitom jsem dokázala na pohovoru 20 minut mluvit v cizím jazyce, ale nebylo to dle mých představ, proto jsem to tam nikdy nenapsala. Jen dodám honit body pro spravodajství takovýmto způsobem je pro mě ubohost a svěčí to o tom co si pak mám o tomto zpravodajství myslet.

2 0
možnosti
Foto

"Tuto paní jsme zaměstnali jako ministryni financí,..", já teda jako poplatník daní, z nichž je tahle ANO-soudružka placena, určitě ne! Tu si k sobě vybral imigrantský premiér jen z těch důvodů, jak se můžeme přesvědčit ze zpráv medií, které mu nepodléhají, že vždycky kryla a bagatelizuje jeho zlodějny jako jeho věrná řitní alpinistka!

1 3
možnosti
Foto

Evidentně jste úplně vedle.

Ministr nemusí umět perfektně žádný jazyk. Ale nesmí lhát o tom, že ho umí. A už vůbec nesmí obvinit ze lži novináře, kteří na tento jeho hendikep upozorní v kontextu významných evropských jednání.

Když toto udělá, musí nést následky.

Pokud obhajujete lhaní ministrové financí, jste velmi podivný člověk a zřejmě si necháte líbit úplně všechno.

7 1
možnosti
JA

Nevím jak jste přišel pane Macháčku na to, že obhajuji ministryni a nebo dokonce, že obhajuji její lhaní. Věta v mém článku kde říkám, že pokud se prokáže že ministryně nedělá dobře svoji práci, tak do propadliště dějin s ní, tam je. Můj článek nebyl o tom, že bych popíral nebo dokonce fandil jejímu lhaní, ale o tom, že pokud ministryně (jakákoliv) neumí perfektně anglicky až tak moc se neděje. Jestli lhala a opravdu neumí to budou muset posoudit jiní, myslím že ani vy ani já nebudeme mít tu příležitost její angličtinu zhodnotit face to face. Vaše slova o podivném člověka a že si nechám líbit úplně všechno, jsou už úplně mimo jakoukoliv realitu. Tohle podivné napadání místo řádné diskuse je dost nedůstojné i amatérského komentátora na blogu, takže moc nechápu kam na tyto jasnozřivé soudy chodíte. Nicméně za názor děkuji.

2 3
možnosti
DK

"Ministr musí umět integrální počet, pevnostní výpočty a vzorce uhlovodíků"

Nemusí ani jedno. Ale ministr financí by anglicky na vysoké úrovni hovořit / psát měl.

2 0
možnosti
BD

A řekněte mi proč,když na odborné věci musí být autorizovaný překlad- viz akce "Babiš". Až ji dají teplé místečko v Bruselu,tak se něco doučí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik