Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nenávidět se prostě nesmí, co na tom, že emoce nelze ovládat. Takže nenávidět může, ale nesmí to sdělovat. To jste chtěl říci?

0 0
možnosti

Je zvláštní, že jste to pochopil takto. Nenávidět můžete, ale vyhrožovat likvidací, zabitím, to už ne.

0 0
možnosti

Oba dva jak Hnídek, tak Banga jsou bezvýznamní rádoby umělci. Když slyším Bangu a jeho group je mi zle. Když slyším Hnídka s jeho skupinou, tak rovnou omdlévám.

0 0
možnosti

Co napsat? Nedavno jsem jednu cikanku napomenul, kdyz si strkala v obchodaku parfem pod bundu a jeji nejmensi urazka byla: "rakovinu na tebe"... asi kulturni obohaceni nebo argument, ze u "nich" je to normalka? No, u nekoho je to normalka a u "druhych" rasismus:-/Rv

1 0
možnosti

A zavolal jste na ní policajty, nebo to jen vykládáte na diskuzích jako zábavnou nesouvisející historku?

0 2
možnosti
Foto

Kdo vyhrožuje smrtí, násilím a útočí na rodinu, je prase a trest si zaslouží.

6 0
možnosti

S článkem souhlas. Ale jestli bych tohle X krát probíráme téma, které zde v minulosti vyvolalo tolik emocí, dával do výběru na titulku, to fakt nevím. ..:-/

0 0
možnosti

Dobrý den pane Nožičko, opět se to dostalo na přetřes protože teprve teď byli obviněni dva největší "vyhrožovatelé". A myslím, že toto téma je celkem aktuální stále, nejde o to, kdo je v hlavních rolích, téma zneuživání anonymity internetu by se mělo řešit stále.

1 0
možnosti

Co tak najednou? Proč se zase řeší tahle kauza? Ono se zase něco bude dít? Tak se připomíná? Nebo je potřeba zase vyhodit nějakého autora z blogu? V článku se nic nového neříká, a přitom je na hlavní straně iDNES.cz. Ale dobrá, autore.

Já si to pamatuju trochu jinak - třeba tak, že pan R. Banga tu prezentoval článek a neotevřel diskuzi (jeho právo) - ale i tak jsem mu položil několik otázek, na něž už mi nebyl schopný odpovědět. To taky něco značí. Tohle, celý, to bylo jen divadýlko. Každej získáváme popularitu nějakým způsobem.

1 0
možnosti

Dobrý den pane Hewlite, řeší se to proto, že ti co nadávali a vyhrožovali panu Bangovi smrtí byli obžalováni a půjdou před soud. A samozřejmě nemohu vědět jakou soukromou diskusi jste s panem Bangem vedl, respektive na co vám neodpověděl. Mohlo to být celé divadýlko, to nepopírám, ale i pokud ano, bylo zahráno přímo a nezprostředkovaně, takže odvahu vyžadovalo.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím že by bylo nejlepší nechat Bangu Bangou a Ortel Ortelem. Ať se o ně postará policie, když poruší zákon, jinak ať si dělají co chtějí.:-)

2 0
možnosti

Dobrý den paní Jandová, však ono to tak je, pan Banga vyslovil svůj názor, Ortelu je to očividně jedno, takže si oba subjekty žijí dál svým životem, jediným problémem jsou ti nenávistní anonymové, kteří dalece překročili hranici, kdy by se to mohlo přejít mlčením.

1 0
možnosti

D73a52v50i73d 25V41l11k

1. 8. 2017 8:48

Ono totiž ten pán co zastřelil legálně drženou pistolí v Uherském Brodě pět lidí ,taky rád všem vyhrožoval a nikdo si toho nevšímal.

0 0
možnosti

Dobrý den pane Vlku, přesně tak to je, nikdo si nevšímal signálů, že je připraven zaútočit. A přitom když vidíte naježeného vlka s vyceněnými zuby (promiňte Davide, to se přímo nabízelo :-)) také si budete dávat pozor. A kdybychom tolerovali takové signály na internetu, to vyhrožování, slovní cenění zubů a ježení srsti, vzali je jako normu, tak bychom pak neměli podle čeho poznat, že se chystá někdo zaútočit.

1 0
možnosti

Karma.Svoboda slova má své hranice a vyhrožování smrtí je tresný čin.To si dost lidí neuvědomuje.Tak Ortel nešíří nenávist?Co ovšem přimělo jeho fanoušky a "vlastenecké" obdivovatele k takové nenávisti?Nepřitahuje snad Ortel ruzné primitivy,kteří nemají k nacismu daleko,například stoupence Bartoše?Šíří Ortel vlastenectví?Pod slovo vlastenectví se dá mnoho schovat,to věděl už i Hitler,ten také v podstatě jen šířil vlastenectví...Na koncertech Ortela vystupuje jeden politický agitátor - komik,který si hraje na "velmistra" Řádu národa,toho času politickou konzervativně nacionální stranu,to má být to vlastenectví...?Není to spíše zárodek nacismu...?Nebo je snad vlastenec Bartoš se svou holohlavou "vlasteneckou" partou a každý kdo proti těmto "vlastencum" něco má je vlastizrádce,kterému je potřeba vyhrožovat smrtí?

4 3
možnosti
Foto

Friedrich Nietzsche fascinoval nacisty i Hitlera samotného, je proto špatný a jeho filozofická díla by se měla zakázat, či bychom měli na přednáškách o něm i jeho dílech pískat a měli bychom jimi opovrhovat? Trochu se Vám to plete.

0 0
možnosti

říkáte, pane autore, že "Mu" osobní statečnost nechybí, já to vidím jako kalkul, který pramení ze skutečnosti, že je cikán a nic se mu nemůže stát a kdyby náhodou ano, tak ne že američané s korejci zahájí III. světovou, ale toto by byl impuls pro její spuštění

6 3
možnosti

D73a23v60i18d 20V51l24k

1. 8. 2017 8:48

Hloupá reakce.

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS