Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

jinak jsem presvedcen, ze po teto udalosti by vsude v demokratickem svete ministr vnitra doministroval.

0 0
možnosti
KD

K76a68r70e93l 31D47u96f67e42k

30. 7. 2017 19:16

Nechci řešit to, zda proti tolika rozjetým "smažkám" zakročit, či ne, ale policie a BIS mají dostatek kompetencí, aby takovýmto akcím předcházely. Stačilo dopředu obsadit přístupové cesty, perlustrovat a nedopustit, aby tato akce vůbec vypukla. Jak chce PČR předcházet případným hrozbám terorismu ? Někdo jž dopředu věděl a nekonal. Ale to už zavání i tr.činem z nedbalosti !!! Asi je skutečně lepší kontrolovat šlapadla na přehradě a neprovokovat dopředu ani případné teroristy. Ale taková policie je bohužel na dvě věci ......

3 0
možnosti
VV

Ano, ale to by pred par mesici nesmel neschopny Minister vnitra propustit ty schopne.

0 0
možnosti
JK

Konečný posudek stejně přinese až pan Větvička, který si už určitě dělá průzkum, zda je dané téma dostatečně populární, aby ho redakce připíchla na vývěsku. :-)

0 1
možnosti
JA

Tak blog už by měl mít čas minulý, technopárty skončila. A zásluha policie ČR to až tak nebude, prostě je neděle odpoledne, tak se to sbalilo. Pořadatelé uklízí, zatím jen aparaturu, ale třeba začnou i s odpadky, jak slíbili. Policie má na místě šestnáct dodávek, takže všechen nepořádek jistě zvládne odvézt (a pak si může přemalovat nápisy na autech na Dohlížet a uklízet:-):-)).

7 0
možnosti
VV

A vejdou se ty pozustatky do tech sestnacti dodavek?

0 0
možnosti
MB

Jde o princip a dodržování pravidel. Není absolutně rozdílu, mezi loučkou vlastníka, nebo zahrady u Andrýsků, či Bučků. Nepovolený nájezdník je zloděj, který porušuje všechna pravidla zákonů a vyhlášek. Právě od toho, je zde PČR ... Pokud není konáno, pak vše smysl ztrácí - Nepomáhá se - nechrání ... Problém ovšem je, že je před volbami, opět ČSSD - případ Paroubka je stále živý a % preferencí tak nízké ! Občane, tedy plať a trp - Bude se vyzývat dále ... Hlavně - Volte nás - Dáme stát do pořádku, pravda, na loučku jse zapomněli ! ... :-)

12 0
možnosti
MP

Chudák majitel té louky. Úklid a sanování toho pozemku nestojí zrovna pakatel. Zkuste nějak blbě zaparkovat a už u vás stojí policajt s bločkem. Případně si přečtěte blog pana Větvičky.

3 0
možnosti
JA

Dobrý den paní Pokorná, technaři údajně slibují, že po sobě uklidí :-):-).

1 0
možnosti
JF

Zaplať pánbůh, že kvůli kvůli bordelu na louce jeden víkend nikdo neriskuje naprosto zbytečný konflikt, v horším masakr. Oni ti technaři nejsou Palestinci, Dnes večer odjedou domů a bude pokoj.

0 11
možnosti
JA

Pane Fialo, když se na to díváte takto, tak vlastně není potřeba zasahovat nikdy. Ono každé řádění někdy skončí, každý trestný čin pachatelé někdy přestanou páchat, tak proč riskovat, že by mohl při sjednávání pořádku někdo přijít k úhoně, počkáme a ono se to vyřeší samo, že ano? :-)

13 0
možnosti
VV

Divite se. Ti schopni byli odstraneni a zustaly ti ostatni verni panu Chovancovi a Sobotkovi.

Stalin so take kdysi odstranil ty nejschpnejsi generaly.

0 1
možnosti
JAN

Kdo to nezažil, neví o co jde. Dle mého je to na trestní oznámení, a to na - policii , "obecné ohrožení" /?/, tečka. Je zvláštní že "re-organizovaná policie" pod taktovkou ČSSD , a to již od taťky Paroubka, nedělá v tomto nic.

1 0
možnosti
JN

Tedy ne, že bych zrovna Paroubka chtěl hájit, ale zrovna za něj se policie naopak činila (Czechtec 2005) a vzpomeňte si, jak to dopadlo... 8-o

1 0
možnosti
JN

Souhlas a karma, pane Andrýsku. Jen bych ovšem doplnil, že hlavní problém bude možná v tom, že se policisté bojí radikálně zasáhnout především proto, že by to pak od našich "strážců demokracie" schytali v médiích. Tak už to bylo v minulosti při různých akcích víckrát - zasahující policisté byli obvykle podrobeni ostré kritice a naopak z rebelů proti policii se stali doslova hrdinové (vzpomeňte třeba na Kateřinu Jacques).

7 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Nožičko, děkuji. Ono to veřejné pranýřování zasahujících policistů s tím právě souvisí. Že by se ozýval křik proti je jasné, ale právě to, jak by se zachovali ti na nejvyšších místech jasné není, jestli by ty své podřízené i prosté policisty prostě "neobětovali". Proto se zatím žádný zásah nekoná a ani asi nebude.

2 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik