Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Chudák majitel té louky. Úklid a sanování toho pozemku nestojí zrovna pakatel. Zkuste nějak blbě zaparkovat a už u vás stojí policajt s bločkem. Případně si přečtěte blog pana Větvičky.

3 0
možnosti
JA

Dobrý den paní Pokorná, technaři údajně slibují, že po sobě uklidí :-):-).

1 0
možnosti
MP

Sliby se slibují, blázni se radují;-). Už je vidím, jak vezmou detektory kovu a vysbírají každou jehlu. Louka bude nejspíš zralá na přeorání:-( a bude se muset znovu oset.

4 0
možnosti
JR

J75a83n 87R41á56ž

30. 7. 2017 13:43

Jestli uklidí nebo neuklidí, jestli tam jsou den nebo tři dny, jestli dělají rámus nebo nedělají má se základním problémem jen sekundární souvislost. Anarchisté pod záminkou technopárty vnikli bez souhlasu majitele na cizí pozemek a policie tomu nezabránila. To je základ toho problému. Jakákoliv omluva takového konání je znevažování principu nedotknutelnosti soukromého vlastnictví.

10 0
možnosti
JB

Pane Andrýsku, ono nejde jen o to uklizení. Mám půl hektaru louky. Sekáme louku postupně, aby vždy bylo dostatek rozkvetlého lučního kvítí pro motýly a včely. Vím, že tam máme slepýše. Po krajích hnízdí bažanti, na stromech kolem louky hnizdí sojky, datli, spousta drobného ptactva. A do toho by měli dorazit bez varování technaři? No ja vím, že na půl hektar nevlezou, ale obyvatelstvo louky nebývá odlišné.

Četla jsem že technaři snad zvažovali i nějakou lokalitu poblíž Čapího hnízda. By mě zajímalo, jak dlouho by policii trvalo vyklidit toto místo. Zvláště, když se tam zrovna Babiš ženil.

12 0
možnosti
JA

Souhlasím paní Božíková, že ta louka se z toho bude dlouho vzpamatovávat. Repliku o tom, že technaři slíbili úklid jsem uvedl jen spíš k pousmání, protože myslím, že nevysbírají ani odpadky, natož aby byli schopni dát ten pozemek do původního stavu.

3 0
možnosti
Foto

Máme začátek srpna. Louka to přežije OK.

0 5
možnosti
Foto

ale letos už majiteli moc neposlouží, spíš se bude muset starat o její zvelebení.

Takže pro majitele ztráta a byl bych moc zvědavej na vaše reakce, pokud byste tím majitelem byl vy.

P.S. měl jsem možnost vidět louku po podobném technu u Boněnova

0 0
možnosti
Foto

No - až vystřízliví a dokážou si vzpomenout - kde že to vlastně minulý týden v tom ohromném randálu byli, tak to možná uklidit přijedou.

0 0
možnosti
JP

Ho, ho, hóóó, tomu věříte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik