Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J77a25n 27R35á24ž

30. 7. 2017 12:55

Padat "hlavy" by měly za to, že Policie není schopna ochránit soukromý maketek. Respekt k soukromému majetku nemá stát a tak ho nemají ani anarchisté.

Když se už zabydlí na cizím pozemku dav anarchistů, je zákrok obtížný, ale ať nikdo netvrdí, že policie o tom nevěděla dřív a nemohla zasáhnout už v době, kdy se sjížděli prvni technaři a začali bez povolení vlastníka pozemku instalovat aparaturu. Kdyby už tehdy policisté zasáhli a vynutili odjezd vozu s technikou z louky, nebyl by problém. Za to, že policisté nedostali rozkaz k zákroku hned, by měl dostat trest příslušný velitel. To pan policejní ředitel nemůže nijak okecat.

3 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Ráži, děkuji za příspěvek. Možná máte pravdu, že v začátku by se to dalo zarazit mnohem snáz. Ale ona ta domluva přes sociální sítě funguje velice rychle a policie s tím virtuálním světem zase až tak nekamarádí, aby se o tom dozvěděla včas. A i když pak někdo zaregistruje přípravy na takovou akci, tak než policie vůbec zkontaktuje vlastníka pozemku, tak jsou z toho tři dny :-)

0 0
možnosti
Foto

Je před klíčovými volbami a šéf Policie ČR úplně nejvyšší, tedy ministr vnitra je současně jako statutární místopředseda (nyní po Sobotkovi) také nejvyšším šéfem ČSSD a před občany chce vypadat samozřejmě pěkně a rozvážně. Jenže svým nicneděláním si současně řeže větev, na které sedí a bude platit za neschopného situaci řešit. ;-O

2 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Šindeláři, děkuji za názor. Také si myslím, že by mu spíš prospělo situaci řešit razantněji, aby ukázal obyvatelům naší země, že mají zastání, že se na policii mohou spolehnout.

3 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik