Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P34e82t82r 98H39a46n90n57i48g

19. 7. 2017 23:06

Děkuji panu blogerovi za rozumnou úvahu. Překvapuje mne na druhou stranu, že si diskutér Kopřiva dal práci a vypočetl mou kontinuální snahu 26x se pokoušet o ozdravení naší politiky. Musím podotknout, že Strana zdravého rozumu do voleb v roce 2006 měla v programu PŘÍMOU DEMOKRACII a ODVOLATELNOST politiků a soudců daleko dříve než se objevil Tomio Okamura. Lídrem naší strany byl tehdy podnikatel Petr Czasch z Bruntálu, na pražské kandidátce byl tehdy architekt Milunić (vždy jsem stál v pozadí jako předseda strany). V roce 2010 byla lídrem naší strany J. Bobošíková, zase jsem stál v pozadí a tvrdě jsme byli proti Lisabonské smlouvě. Nyní se ukazuje, jak tragické bylo tuto Lisabonskou smlouvu přijímat a ratifikovat. Ztratili jsme právo veta a teď je nad námi Damoklův meč tvrdých pokut za nepřijímání migrantů. Kdyby nebylo Lisabonské smlouvy prostě bychom hlasovali proti přijímání a bylo by to vyřízené. Státy Visegrádské čtyřky nyní marně bojují proti přesile bývalých koloniálních států, které jsou zvyklé svým satelitům nařizovat. Čili i když jsem fakticky k mé škodě neuspěl, myšlenky, které jsem prosazoval se ukázaly nosné a po čase mi mnozí dávají za pravdu. V průběhu let (od roku 2002) uspěly Unie svobody, Věci veřejné, Úsvit - kde je jim konec na rozdíl od mnou vedených ROZUMNÝCH, kteří se stále snaží cosi vylepšovat.

2 2
možnosti
Foto

Tak, diskutující pod jménem Václav Kopřiva se v předchozích diskusích zmínil, že je Sudetským Němcem.

Jemu a dalším Sudetským Němcům zde v diskusi byste se jako prezident s Vašimi názory určitě nehodil.

1 3
možnosti

Neúspěšný kandidát do parlamentu a do senátu, si vytyčil nový, ambiciózní cíl. Petr Hannig, hudební producent, by se rád stal prezidentem. Mezi svými stoupenci má třeba Adama B. Bartoše, extremistu odsouzeného za antisemitismus. Extremistická strana, která donedávna podporovala Miloše Zemana, si najednou vybrala nového kandidáta na Hrad. Podle Bartoše je důvodem nezvládání některých situací ze strany současného prezidenta. „Dokonce i ti, kteří ho volili, jsou nyní leckdy na rozpacích a naznačují, že jejich podporu už nemá,“ tvrdí šéf Národní demokracie.

Proti nynější hlavě státu tak bude kromě největších favoritů, kterými jsou Michal Horáček a Jiří Drahoš, bojovat i člověk, jehož největší kompetencí pro funkci prezidenta je, že přejmenoval Hanu Zaňákovou na Lucii Bílou, nebo spolupráce s Janou Bobošíkovou.:-)

5 3
možnosti

V kontextu významu ČR, pravomocí a zkušeností s výkonbem prezidenta - bych Hrad převedl pod řízení Ministerstva kultury. Soudím, že objekt je rozsáhlý - historický, tedy i předpokládaná vlhkost. Nutno větrat a v zimě topit ! Současná obsada má zásluhy, oživuje tradice loutkářství a pan Miloš Kirschner by měl nad svým jmenovcem - nepochybnou radost ! Pravda je, že produkce již upadá a diváků je taky méně. Konec konců i zmatek, kdo vlastně marionety ovládá ... Naopak bývá přeplněno při privátních oslavách, tu vynikající využití historických prostor, zahrad. Klenotnice taky dobrá, je tam klid k přespání a spřádání vizí. Jak říkám pod kulturu, Daniel Herman - by byl dobrý šéf a měli bychom pocit, že prostředky poplatníka- Byly pak docela dobře využity ! ... :-)

1 1
možnosti

Velká škoda, že mezi kandidáty není žena, bo mužský výběr nic moc. Na druhou stranu zmizí Zemánek a Ovečka a kde bude inspirace pro gumáky. Teď je ta partička na očích ale co bude až je spláchne?

0 0
možnosti

Ano opravdu skoda. Takova Zuzana Roithova by rozhodne byla mnohem lepsi volbou nez ta ostuda co ted sedi na hrade.

3 3
možnosti

Ring je volný, stupovat může kdokoliv ... Pan Hannig zde i dopisuje, zřejmě slušný člověk. Nicméně nenapravitelný a notorický kandidát ... Je to jeho věc, snad opravdu M.Zemanovi ubere nějaké hlasy. Za sebe, pak říkám, že si svůj život - záliby, v 71 letech představuji - Opravdu, ale OPRAVDU , úplně jinak ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Bobošíková v mužském vydání

8 0
možnosti
Foto

Osobní urážky jsou dle Vás, pane Matuško zřejmě diskusními příspěvky k tématu.

0 0
možnosti

Já myslím, že je to dobrá strategie. Dobře, že pan Hannig bude kandidovat.

Aspoň ubere Zemanovi nějaké hlasy a sníží jeho šance na znovuzvolení.R^.

6 0
možnosti

Myslím, že těch 47 hlasů to moc neovlivní...

3 0
možnosti

Z veřejně dostupných zdrojů lze zjistit, že pan Hannig kandidoval celkem 26 x. Od obecních zastupitelstev, krajských voleb, senátních, parlamentníchi europarlamentních. Prezidentské mu ve výčtu chyběly. Nikdy nikam zvolen nebyl. Poslední volby byl jeho majstrštyk- 1,6%. Tomu se říká loser profesionál. Víte co se říká? Jen hlupák se dvakrát spálí o stejný kamna. Přijde mi jak voříšek, který dostane kopanec od žebráka a stejně se mu zase bude lísat k noze. Nedovedu si vysvětlit, proč se Hannig v pravidelných intervalech pro ten kopanec vrací.

12 1
možnosti
Foto

;-D Právo kandidovat má každý občan této země, pochopitelně při splnění zákon.podmínek. Pokud se to ,,někomu" nelíbí, není to problém toho, kdo se o to chce pokusit. O uštěkaných voříšcích pak skoro škoda mluvit, že:-P

3 3
možnosti
Foto

Bůh ochraňuj tuto zemi před další mutací Miloše Zemana.. Mám za to, že mnozí, kteří jej volili, si musí připouštět své rozhodnutí jako chybné a to zejména při pohledu na obsazení kancléře, mluvčího, poradců a dalších temných figur. Myslím, že jako ukázka, koho příště nevolit, Miloš Zeman stačil. Vulgarizace společnosti jako důsledek jeho volby je dostatečně čitelná.

21 0
možnosti
Foto

Tedy, je potřeba prezident, který bude volat po odškodnění Sudetských Němců = zrušení Benešových dekretů, islamizaci naší republiky dle rozhodnutí EU a vyznamenání bratrů Mašínů.

Všechny tyto požadavky splňuje právě Jiří Drahoš.

2 10
možnosti
Foto

R^ Je ovšem P.H. dostatečně známou osobností? Mnohým asi ne. Těm starším, ač jak kterým, je znám ze zcela jiných důvodů již v minulosti. Jako o politikovi pak dnes o něm asi příliš lidí neví.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS