Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Názor někoho, kdo tu už 50 let (tedy scházejí ještě dva měsíce abych byl přesný) žije a tak to tu za tu dobu dost poznal. Taky jsem pracoval mimo jiné 18 let ve forenzní psychiatrii a i když už sem nějaký ten pátek důchodce, tak mám ještě známé, kteří v tom fachu pracují a tudíž mám o násilné zločinnosti zde stále ještě dost přehled. Že za částí sexuálního obtěžování stojí imigranti z jiných kultur, o tom žádná. Ovšem dovolím si tvrdit, že většina toho obtěžování jde na konto domorodců. Známí z forenziky mi tvrdí, že kvůli alkoholové kultůře, či vlastně nekultůře (hlavně ve Švédsku a Norsku, Dánové jsou v tomto směru lepší) u mládeže spolu s kombinaci s drogou extasy, která se tu na "parties" a festivalech poslední roky rozšířila jako mor v Evropě ve středověku , mladí (a to platí jak pro kluky, tak pro holky) ztrácejí zábrany, které ještě před pár lety měli. Holky se po nějaké té tabletce extasy a pár drincích "rozváží", ze začátku nějaké to plácnutí na zadek trpí, extasy , alkoholem a testosteronem nabití kluci si to špatně vysvětlí a pak už nejsou k zastavení, i když holky začnou dávat zpátečku. Jak sem už napsal, imigranti na tom dění nesou svoji část viny (a je opravdu tendence to zametat pod koberec), ale na druhé straně svalovat všechno na imigranty a přehlížet fakt, že je to "moderní " problém domorodé mládeže jenom přileje oleje do ohně. Že imigranti jsou namočeni ve vlně násilné zločinnosti - jedná se většinou o skoro každodenním vyřizování účtů, je jiná věc, ale v tom jedou kupodivu hlavně imigranti evropského původu, tedy z jistých "specifických" částí Evropy.

2 0
možnosti

Rv Hezky jste to napsal, ale pak je potřeba si vzít oficiální kriminální statistiku. Není podivné, že se vzrůstajícím počtem migrantů téměř identicky vzrůstají určité kriminální činy, z nich zvláště znásilnění (i hrubé obtěžování se ani nevyšetřuje) a krádeže?

Znovu se ptám: to se najednou švédští muži sexuálně zbláznili?

1 0
možnosti

Děkuji všem za přečtení mého článku i za příspěvky. Ještě bych k mému článku doplnil takovou krátkou úvahu. Každému, kdo má představu o finanční stránce pořádání takového festivalu, musí být jasné o jak obrovské peněžní toky se tam jedná. Pokud se upustí od pořádání takové akce, která má tradici, je zavedená, oblíbená a dokonce největší, takže je to jistý nemalý zisk, znamená to, že problémy, které tam jsou, budou ještě mnohonásobně větší než to, co je nám medii prezentováno. Jinak by mocný proud peněz zvítězil a akce by se konala i v příštích letech.

9 0
možnosti

Je to jistý nemalý zisk, ale festival je ve ztrátě, stačilo by si místo spekulací zadat do vyhledávače název festivalu a slovo "stop". Festival není největším hudebním festivalem, ale patří mezi největší hudební festivaly, resp. patřil mezi ně pět let, protože přesně tak dlouhá je tradice tohoto "oblíbeného a zavedeného festivalu".

0 0
možnosti

Zdravim, pro pito..mce kteří nechápou a chteli by to vyzkoušet, přijedete sem ,do köpingu a vemte sve dcery a zeny, kluci kudrnati jsou fakt náročný , a ti co melou o nějakých statistikach jsou na tom jeste hůř. Ti by to meli poznat osobně tu kulturu o které nic neví.

6 0
možnosti

I79v18o 34B54o81u89š89e

3. 7. 2017 18:50

Vzdyt ten festival mel koncit 1 cervence a taky tak skoncil.

0 0
možnosti

Všichni jistě pochopili, že festival skončil nadobro. Už se prostě nebude konat.

2 0
možnosti

Sice nepíšou proč se najednou Švédové tak zvrhli, ale myslím, že to ani není třeba. Je dobře že o tom vůbec u nás napsali. Včera díky facebooku jsem se dozvěděl že o tom píšou v zahraničí a když jsem o tom psal já v diskuzi na iDnes tak mi dva lidi odpověděli že to je hoax. Kolik lidí si ještě neuvědomuje realitu, kolik takových zpráv bude ještě potřeba ...

12 0
možnosti

Všem normálně uvažujícím lidem je jasné, proč to je. Proč to je v roce 2017 a nikoli v roce 2011 nebo 2005.

Je to jasné i těm, kteří tady píší takové hlouposti, kterými to zpochybňují.

To už ze strany těch pokrytců není jen hra se slovíčky. To už je parazitování na lidském utrpení příslušných postižených žen.

Je to odporné a nechutné!

14 1
možnosti

Utrpení stejně postižených českých žen zpusobené českými násilníky Vás asi vubec nezajímá.Jak pokrytecké,jak odporné a nechutné...

3 16
možnosti

Pevně věřím, že chasa na Slovácku by si hody nějakými přespolními zkazit nenechala. Každý, kdo skácí májku, zasluhuje trest a pořádní ogaři si svoje děvuchy ochmatávat nenechají... jen se bojím, že pořádná chasa už vymřela... A hody nebo festival? Žádný rozdíl! Strážnice stejně jako Colours of Ostrava, to si nesmíme nechat vzít! Snad mladá zdravá nastupující generace nevyměkne...

3 0
možnosti

.... tak vo hode bych sa nebál,- vony sou dcérky v tech nařasenejch spodničkách a krojách v podstatě nedobytný,- ..... tak trpěliví "Švédi" zase nejsou;-)!

3 0
možnosti

Po celé Evropě probíhají tisíce festivalu,ale na příkladu jednoho jediného se musí ukázat jak se "všechno ruší".Hudební festival,to jsou převážně mladí lidé, alkohol,drogy a sex.To prostě patří k sobě.Copak si myslíte,že u nás na festivalech nedochází mezi našinci k sexuálnímu obtěžování a znásilnování...?Podívejte se do statistiky ke kolika znásilnění dochází u nás a to je jen špička ledovce.Mnoho žen a dívek si tuto zkušenost raději nechá pro sebe,v naší společnosti se totiž stále uvažuje tím stylem,že si za spoluviníkem znásilnění je i znásilněná,nemá provokovat...Rv

5 10
možnosti

u nás je to kolem 15 znásilnění denně.

2 1
možnosti
Foto

Hlavně je třeba zdůraznit, že si svůj způsob života nenecháme vzít....

13 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik