Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Líbila se mi glosa, že "...jsme byli před EU, a budeme i po ní...". Všechny války v minulosti byly jen a jen dobyvačné, co našich, a nejen našich předků padlo v bojích proti "Turkovi" nebo jiným nájezdníkům a dnes si je Evropa dobrovolně bere na svá území?!? A dokonce ve všem jim ustupuje ?!? Bití žen - OK, sňatky s dětmi - OK, mrzačení žen - OK ?!? "Pomoc" kterou nám EU ročně poskytuje, činí snad 1 - 1,2% našeho hrubého národního produktu... To nám to za to stojí ?!? Mně tedy NE !!![>-]

0 0
možnosti
MV

Není pravda, že za dotace musíme EU poslouchat. Protože to tak nebylo předem specifikované.

To je jako kdyby kluk pozval holku na večeři, a pak po ní dodatečně za to vyžadoval, aby mu byla po vůli.

0 0
možnosti
VJ

Vyslovit souhlas s přijímáním migrantů? Ale to se přece předpokládá. Bude to jen rutinní záležitost. Větší problém skutečně je, že nechtějí ti migranti. Jak vyřešit tohle a neporušit jejich práva?!

0 0
možnosti
MV

A co právo stávajících občanů na bezpečnost?!

0 0
možnosti
MS

Ač jsem měl k EU řadu výhrad, vždy jsem zastával názor, že v našem členství pořád převažují výhody nad nevýhodami. Tento optimismus mě už ale začíná hodně rychle opouštět. V situaci, kdy západní politici zcela ztratili pud sebezáchovy a ve svatém nadšení z vlastní dobroty ženou evropskou kulturu do kytek, by bylo možná lepší oželet některé ekonomické výhody a raději se trhnout. :-/

7 0
možnosti
Foto

Ten názor popsaný v článku to je opravdu šílenost... "Tam kde se cítí osamoceni se hůře integrují" 8-o Takže Evropa už bude ta ghetta rovnou vytvářet...

Někdo by jim měl vysvětlit, že integrace není nic snadného, protože obsahuje sžití s hostitelskou kulturou a to předpokládá zásah do vnitřního já. To co oni si představují jako "integraci" je pouze vytvoření mikroklimatu jejich vlastní kultury. To je sice jednodušší, ale výsledně to nikomu nepomůže.

8 0
možnosti
JL

Tak hlavně většina lidi nechce opudtit svoji zemi, pokud nejde o život. Válka v Sýrii asi postupně skončí, ale když tenhle geniální nápad někdo v Bruselu odsouhlasí, hrozí, že to pak bude Brusel opakovat v každé situaci, kdy bude potřeba migranty odkudkoliv přerozdělit v Evropě. Takže NE z principu.

4 0
možnosti

Já bych celou Sýrii přestěhoval do Německa. Do budovy EP by se taky několik vesnic vešlo. A německé europoslance naopak do Sýrie, obnovit hospodářství, infrastrukturu, domy.

5 0
možnosti
PV

Kdyz uz nam je poslou, tak bych vedel o par prazdnych, a to doslova, panelacich. A to v Chanove. No a za kopecky do Nemecka by to taky nemeli daleko.

1 0
možnosti
PB

..... nemám s tem problém !,- Ukrajinci jim ukážou jak sa váže, plečkuje a stříká vinohrad a komplet syrská dědina bude vod pěti ráno na řádku,- výhoda je, že maji vod Allaha a proroka zakázaný chlastat, takže nebudou krást úrodu,- ...... a samo, budu je cálovat jak Ukrajince,- naše motyky za ty love nechcou ráno ani vstávat z betle !,- ale práca šlechtí,- moderně pojato INTEGRUJE VEU (tak sem s nima) !!!

1 0
možnosti
MK

Té dámě, co má v mozku obvykle něco zeleného, někdo vše vyplenil a zůstal tam jen úhor.

6 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik