Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P83e51t76r 55T36o69m60e71k

20. 4. 2017 15:56

A když ho chytím já, jak mi sprejuje vrata. Můžu mu rovnou nabančit nebo ne?

3 0
možnosti

Můžete, pokud Vás nikdo nechytí (respektive, nedokáže Vám to ;-) )

0 0
možnosti
MB

Od věky věků se lépe koná destrukce. Neviděl jsem žádného opilce, který by natřel lavičku, postavil odpadkový koš na své místo ... Lze v paneláku sousedovi ukrást rohožku - Nic jsem neměl - neinvestoval - hle, už vlastním ! Sprejerství na cizím majetku je zvláštní úchylost, kdy nejprve musím investovat - barvy a pak jít pášit ! Chápal bych ještě, že jde o umělecká díla, kdyby vlastní domek - vlastní obývák - zahrada s kurníkem, ap., byla posprejována ! Umělec již nemá plochu - tedy vyráží ... Policitta se pak v zásadě neprovinil - naplnlil svůj slib - Dal mu přes hubu - POMÁHÁ - jemu a CHRÁNÍ - majitele fasády a nás od pohledu na příšernosti ! ... Lépe krást rohožky ...:-)

3 0
možnosti
ZH

To je tak, když tresty, pokuď vůbec jsou, jsou směšné a neůčinné. To pak občas někdo vypění. Ne, policista ho fackovat neměl, ale tomu hajzlíkovi bych udělal život hodně těžkej, což žadnej soudce nedopustí, a tak za půl roku bude hajzlík zase někde malovat. :-/

2 0
možnosti
PP

P62e58t25r 25P84a56c56k15a

20. 4. 2017 12:45

Vážený pane, je vidět, že vám nikdy nikdo neposprejoval plot, nebo nedej bože fasádu. To když se vám stane, tak by jste i ruce přerážel.

6 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Packo, to máte pravdu, ale pokud bych byl policista ve výkonu služby, musel bych toto nutkání ovládnout.

1 2
možnosti
Foto

Taková facka ve správnou chvíli dokáže více, než cokoliv jiného. Vsadím se, že chudák malý sprejer profackovaný si příště dobře rozmyslí, jaký a kde ničit majetek. za mě polda palec hore.

17 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Kroupo, na serveru kde jsem o této kauze četl, měli všichni podobné názory jako vy, tak jsem se je tady v tomto článku pokoušel trochu jejich podivnou logiku narušit. Copak se nikdo nedokáže oprostit od toho že sprejer byl zřejmě hajzlík a posuzovat pouze to, jestli má právo ho policista zmlátit nebo ne?

2 2
možnosti
MR

Pár facek frajirkovi určitě neublížilo.A věřím,že si o ně koledoval.Takže i já se zastanu policajta.

13 0
možnosti
JA

Dobrý den paní Rollová, děkuji za názor. Ale přesně proto jsem tam vsunul tu část, začínající slovy představte si... tak si představte, že jste na té policii vy.

0 3
možnosti
Foto

Facka sice není argument, ale... Co se policie týká, má i tzv. donucovací prostředky, které lze použít, pokud jsou nutné. Zda by bylo lze mezi ně řadit i facku, by mohlo být až diskutabilní;-) Důvěryhodnost ,,tvrzení proti tvrzení". jak stran, tak i svědků, náleží posoudit toliko soudu. I tam lze jistě užít prostředky, ovšem nikoli donucovací, ale opravné. Že ze všeho leckoho mohou až ,,svrbět ruce", to jistě nelze vyloučit;-)

1 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Jiroudku, děkuji za názor, je to tak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik