Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a46n 91K19o73l47á13ř

28. 9. 2017 23:16

Karma. Tahle studie mně opravdu vyděsila;-D, jdu si dát pivo, abych se uklidnil ;-)

0 0
možnosti

Jen by mě zajímalo, jak jsou v té studii zohledněny "chlastací zájezdy" britů, dánů, apod.

To je stejné jako by někdo dělal studii o konzumaci Absintu v ČR. Prakticky neznám nikoho, kdo to pije, přitom je ho plná Praha.

1 0
možnosti
Foto

Nejsou, přišijou to všechno nám, proto jsme tak dobří:-).

0 0
možnosti

P86e19t92r 14B83u78r80i30a31n

26. 9. 2017 19:06

Dal jsem karmu za toleranci k "jedům".

Jakmile někde uvidím nadpis STUDIE PROKÁZALA, přecházím rovnou k vnitřnímu výbuchu smích a rozklikávám tu kašpařici pro pobavení. Až takovou směšnou reputaci dnes mají všelijaké ty "studie", které třeba odhalí proč člověk při tlesknutí mrkne (je to dáno přirozenou reakcí těla chránit si zrak, kdyby někdo z vás tápal, jak vyplynulo z jedné důkladné studie).

Ale pojďme na to logicky: pokud žijeme nejméně zdravě, potom lidi v Bangladéši a jinde v Africe bez přístupu k pitné vodě žijí zdravěji a potom zastavme okamžitě finanční pomoc těmto regionům. Nebudeme jim přeci ničit zdraví, že.

Pokud my, se svou zvyšující se délkou dožití směřujeme k záhubě, potom veškerá lékařská péče a občanská vybavenost vede ke zdravotnímu úpadku. Postřílejme doktory, chtějí nás zabít.

Pokud islámské obyvatelstvo (které nepije masově alkohol) je zdravější než my, a přesto umírá průměrně dříve, potom jsou to zatracení simulanti a měl by je do parády dostat doktor Greenstein.

A nakonec, pojďme si kálet do řek a potom do nich naházet své mrtvé, budeme tím zdraví jako Indové.

4 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, jak jsou ty statistiky dělané. Cizinci ze Západu jezdí do ČR nakupovat levný alkohol i levné cigarety, nacpou se levným jídlem v našich restauracích - ovšem statisticky se to započítá Čechům.

2 0
možnosti

Zrovna v případě alkoholu je dost velký rozdíl, zda ho konzumuju v podobě piva, vína, nebo kořalky. A v tomto členění je ještě důležitá kvalita nápoje. Pokud si dám tučnou svíčkovou a spláchnu ji třemi pivy, žiji mnohem zdravěji, než hloupý emeričan, který se nacpe hamburgrem a spláchne ho litrem coly.

Tyto souvislosti však výzkumníci zjevně nevzali v úvahu. Proto mi vychází, že Slované se museli jakožto podřadná skupina umístit co nejhůře. A desáté místo emeričanů od konce si vysvětluju tak, že ve skutečnosti jsou mnohem blíž "prvenství", jen to už nešlo víc obelhat. Proto jsou "až" desátí. :-)

5 1
možnosti

Dobrý den pane Hlinko, tak nějak by to rozhodně mohlo být, děkuji za váš názor.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik