Diskuse

Dávky, dary, dotace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přitom řešení je prosté, zrušit veškeré dotace a sociální dávky.

Dotace jsou zjevné zlo a sociální dávky se pouze tváří jako dobro.

0 0
možnosti

Nemáme, DOTACE JSOU ZLO. Vláda má vytvořit vhodné prostředí a lidé mají pracovat a podnikat, proto si lidé vládu volí. Jakmile se začne jedněm brát, aby se mohlo jiným dát, jde veškerá snaha o rovné prostředí do kytek a korupce má zelenou.

Je úplně jedno jestli jde o ČR, EU, nebo Zeměkouli.

1 0
možnosti

já tedy nevím, s půlkou článku nemám problém souhlasit, ale s druhou už ano. Rodina přišla o peníze vlastním přičiněním. Kdyby to nechtěla vyplatit najednou, tak by ty dávky měly dál. Ale protože nechtěla plnit ustanovení této sbírky, tak o to vlastně přišla. To má prostě logiku. Ostatně nevěřím tomu, že musely být na dávkách. Otec dětí mohl normálně pracovat a matka dětí nemusela být tak pyšná a z dobrovolných žen si neměla dělat služky a ještě si to nechat zdokumentovat na kameru, jak to u nich chodí. dárci poznali druhou stranu mince a začali, někteří, litovat, že jim vlastně nějaké peníze poslali.

Myslet si,že zákony nemusím dodržovat, to daleko nikdy nevede. takže asi tak

0 0
možnosti

Dobrý den pane Bydelský, ale já tam neříkám nic jiného, než to, že je správné, že už nemají nárok dávky pobírat. To, že jediní kdo by mohli protestovat jsou dárci do sbírek, to už bylo víceméně na okraj.

0 0
možnosti

Souhlas a karma.

3 0
možnosti