Diskuse

Neobjektivní objektivita politických diskusí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už mě vícekrát napadlo. Do televizních debat a talk show angažovat jako dozor nějakou nekompromisní dominu. Měla by za povinnost bez milosti okamžitě přetáhnout bičem hosta za to, že nemluví k věci a moderátora za to, že mu skáče do řeči, trhá mu niť a činí tak diskusi nic neříkající a nepřehlednou. Navíc, skákat do řeči druhému je společenský přestupek nejhrubšího zrna, mě to alespoň učili ve škole a dostávali jsme za to pravítkem přes prsty:-).

0 0
možnosti
OK
LB

Jít před kamery do živého vysílání představuje obrovský stres a ne každý ho zvládne. To potvrdí i ti, kteří jsou před kamerou dnes a denně. Paní Jacques byla u Krause ve vysokém stupni těhotenství, v sále horko a do toho silné světlo reflektorů... no a stalo se, že měla blok a okamžitě ze sebe nevysypala definici pojmu biomasa... a národ se bavil, zvláště někteří... Samozřejmě, že nejvíc triumfovali ti, kterým nehrozí, že by se do takové situace kdy dostali. Soudím, že onu trapnost víc nezvládl Jan Kraus, než paní Jacques.

Naopak Daniele Drtinové se povedlo představit pana Hanniga přesně takového, jaký ve skutečnosti je.

1 1
možnosti
JA

Ba ne, paní Blahová, paní Jacques vůbec netušila co to je. Slovo biomasa nepochybně používala i před tím, ale byl to pro ni prázdný pojem, neměla pod tím naprosto žádnou asociaci, protože pak by uvedla alespoň něco přibližného, třeba dřevo, tráva nebo něco tak, ale nebyla schopna ze sebe vypravit nic ani po tak dlouhém přemýšlení, tady nejde o nějakou definici, bylo to pro ni naprosto cizí slovo zcela neznámého významu.

3 0
možnosti
VH

Pana Haniga nelze zesměšnit. Ten je směšným již nejméně čtvrt století, spíš více.

2 1
možnosti
OK

O28t95a 46K26i62n54c

27. 7. 2017 18:39

Pan Hanig byl kdysi skvělým hudebním pedagogem. Ale to bylo kdysi.

2 0
možnosti
Foto

Biomasa - královsky jsem se bavil.

2 0
možnosti
VH

Já také. Bylo to krásné. Jen bych rád věděl, kolik zelených jsou biomasy.

1 0
možnosti