Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P98e32t66r 86H14a38n92n84i47g

23. 7. 2017 14:20

Velmi rozumný článek. V diskuzi pod článkem, myslím že pana Berezouga, jsem psal, že velkým problémem je, že islám nemá jednu nezpochybnitelnou autoritu, tak jak ji má katolická církev. A protože nikdy nebudeme vědět, jaký názor panuje v té či oné muslimské komunitě, nebudeme vědět kde se nabádá k terorismu, kde ke smíru, tak je potřeba stavět bezpečnostní rámy.

3 0
možnosti

Dobrý den pane Hannigu. Ono by asi pro začátek stačilo, aby všichni ti "velcí imámové" (když už mezi nimi není jeden, který by byl "největší") svorně odsoudili terorismus páchaný ve jménu islámu a začali to takto učit i své ovečky v mešitách. Rámy bychom sice kvůli tomu zatím neodstraňovali, ale alespoň by byla naděje, že jednou bude líp.

0 0
možnosti
Foto

ode mne karma a R^.

Vystihl jste to dokonale.

2 0
možnosti
Foto

Pokud chceme, aby si problém násilí řešili muslimové mezi sebou, tak musí Izrael přijít s nabídkou výměny současného míru za budoucí území, včetně obnovení statutu Jeruzaléma jako mezinárodního města. Jinak se to násilí bude šiřit a už se samozřejmě šíří do celého světa.

0 7
možnosti

Dobrý den pane Řezníku, Jeruzalém má statut mezinárodního města a i přesto, že tam nepokoje vyvolávají přivrženci jednoho náboženství, i oni tam pobývají neskutečných svobod a jejich práva nejsou nikterak omezována (pokud tedy nepočítáme, že by omezením mohlo být budování bezpečnostních rámů, aby si z posvátných míst nedělali zbrojnice).

3 0
možnosti

Pane autore pokud se pamatuji jiný váš článek jsem velmi zkritizoval, zde však musím říci, že se vám povedl.........velmi dobré a velmi logické....

0 0
možnosti

Děkuji pane Bartoši. A co se týče velké kritiky jiného mého článku, to je samozřejmě v pořádku. Však to znáte sám, bloger jde svým článkem se svou "kůží na trh". A vždy se objevují názory i zcela opačné. Já se i na ty zcela opačné názory těším, pokud oponent vede diskusi slušně a argumentuje věcně (nikoliv v rovině osobního napadání jak mnozí bohužel činí), je to vždy obohacení obou diskutérů a přínos i pro další čtenáře. Takže třeba se zase někdy střetneme v názorovém souboji. Přeji vám i dalším čtenářům pěkný den.

0 0
možnosti

Kolik obětí musel mít nacismus či komunismus, než se stal trestným?

2 1
možnosti

Všichni muslimové se bouří...?Mimo místní palestinské mladé muslimské fanatiky to totiž jistě drtivou většinu ostatních muslimu vubec nezajímá.Nebo jste snad zaznamenal protesty v dalších muslimských zemích....?

0 7
možnosti

Ne, to jsem nezaznamenal. Neznamená to, že nejsou, ale nemám ty informace. Ale na to, že je bezpečnostní rám prvkem pasivní ochrany poměrně málo omezujícím, je odpor muslimů přímo v Jeruzalémě nebývale silný a není to jen pár mladých palestinských fanatiků.

14 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS