Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nemáte náhodou odkaz na ten test, nebo nějaké konkrétní výsledky? Dnes jsem četl nějaký test asi 20 nebo 30 produktů, ze kterého vyplynulo, že 2/3 produktů jsou stejné, 1/3 se liší, z toho 5 je lepších v SRN a 4 u nás. Až asi na dvě vyjímky se nejednalo o kvalitu, rozdíly typu, že nějaká cola je v SRN slazená cukrem a u nás glukózo-fruktózovým sirupem nepovažuji z hlediska kvality za podstatné (v žaludku se Vám stejně ten cukr rozloží na glukózu a frukózu)

0 2
možnosti
JA

Dobrý den pane Kropáčku, bohužel výsledky testu jsem neviděl, ale podle vyjádření ministerstva se z 21 výroků shodovaly jen 3. Mají výsledky zveřejnit během několika příštích dnů.

1 0
možnosti
MS

Tohle je otázka národního sebevědomí,které postihlo 40 let komunismu. Kolik lidí dnes půjde reklamovat vadné zboží? Radši rezignují. Kolik lidí dnes půjde vyjednat lepší pracovní podmínky? Na tohle všechno pak reagují prodejci a zaměstnavatelé a vlastně i politici v EU,pro které jsme i před vstupem 2003 byli jen obyčejný ocásek do počtu. Chilský prezident to tenkrát vystihl v plné nahotě,co si myslí o ČR.

0 1
možnosti

To přece je věcí politiků EU jen okrajově, ale bytostně je to věcí politiků českých!

0 0
možnosti

Proč má zasahovat Evropská unie? To je věcí českých politiků!

:-)

0 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Šimku, není. Jak mají Čeští politici zařídit, aby nás nešidili stejným obalem, ale jiným složením? Tohle je přesně věc pro komisi EU, určitě víc než třeba nařizovat po kolika hodinách se musí v hospodě vylít guláš.

0 1
možnosti
IB

I78v80o 72B72o95u79š58e

11. 7. 2017 10:12

Ani bych se nedivik, kdybyste byk jeden z těch co na jedné straně volají po suverenitě a na druhé chtějí aby si za ně EU i utírala zadek.

1 4
možnosti
JA

Ano, já volám po suverenitě. A po EU nechci vůbec nic. Ale když už si uzurpují právo nám přidělit třeba ty migranty a dávají spoustu dalších nesmyslných nařízení musíme dodržovat, tak proč se nepostarají, abychom nežrali odpadky v krabicích od známých značek? Kdo jiný než EU by toto měl zařídit?

5 1
možnosti
SB

Podle mého názoru není na závadu to, že dostáváme horší potraviny, nýbrž to, že je to ve stejném obalu a pod stejnou značkou.

Že dostáváme jiné potraviny, to je věcí volného trhu. Když jsme ochotni je kupovat, je to naše věc a náš problém.

Ale nemělo by to být pod stejnou značkou a ve stejném obalu.

To už je podvod.

17 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Beneši, přesně tak. Ta značka má nějakou pověst, nějakou kvalitu a pro nás tam pak nasypou něco úplně jiného, normální podvod.

3 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik