Diskuse

Úspěšné odhalení ekonomických migrantů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli si to dobře pamatuju, tak před pár dny odpověděl ostře Macron na výzvu italského premiera, aby také ostatní státy otevřely přístavy migrantům, že s tím nesouhlasí, protože jsou to z 80% ekonomičtí migranti.

Tak buď lže univerzitní průzkum nebo Macron.

1 0
možnosti

Dobrý den paní Nečasová, děkuji za váš názor. Tipnul bych to spíš na univerzitní průzkum :-). Ale naprosto nejhorší by bylo, kdyby akademici byli již tak odtrženi od reality, že by tomu sami věřili, že jim migranti opravdu pravdivě nahlásí své skutečné pohnutky k cestě do Evropy.

0 0
možnosti

Je to docela dobře vymyšlené - už ne politik XY, ale přímo akademik, "profesor", vědec prezentuje výsledek "výzkumu" a tím je mu dodáván punc objektivity, nestrannosti.

Docela mě pobavil výzkum jak akademici dokázali, že se zaměstnanci skládají na důchody OSVČ. Ne že by to nebyla pravda, ale politici jsou po posledním Štěchově plácnutí tak podělaní, že se schovávají za "vědeckou frontu".

1 0
možnosti

Dobrý den pane Kuchto, je to tak, dokonce panu profesorovi vložili do úst věty typu: Vlády a některá média udržují mýtus.... takže ti prolhaní politici tvrdí, že migranti jsou ekonomičtí, ale on, silou svého objektivního bádání jim to přišel vyvrátit. Takže to celé rafinovaně otočili a prostý lid si může vybrat, věřit prolhaným politikům nebo panu profesorovi. Vybere si pana profesora a účel je splněn. Migranti přestali být ekonomičtí, tak je nemůžeme odmítnout. Ďábelský plán :-).

0 0
možnosti

Karma. Vidím, že si nás víc všimlo relevantního nemanupilativního výzkumu. Za mě jeto na zvážení kompetentnosti pana "profesora".

4 0
možnosti

Děkuji pane Vyorale. Pana profesora někdo jistě dobře zaplatil za ty "správné" výsledky, jinak by musel být vyhlášen za "prosťáčka roku" :-).

4 0
možnosti

Trefné, pane Jaroslave! Máte ode mne karmu, ale dovolím si dodat, co z takového "průzkumu" vyplývá: určitě to není povinnost udělit azyl všem, kdož splňují podmínky jeho přiznání, jak nedávno potvrdil soudní dvůr pro lidská práva; na přiznání azylu není právní nárok! Ovšem EU se chová, jakoby na něj nárok byl, což je zvrácenost, neboť EU nemůže řešit příčiny neutěšeného stavu některých Asiatů nebo Afričanů, nemůže být spasitelem světa, neboť není nafukovací a stav nezpůsobila. Že se teď EU dostala do mlýna, který semele všechny, je jí očividně lhostejné. Následky této sebevražedné politiky budou naši nástupci napravovat celé generace, zatímco jejich původci budou v klidu vonět ke kytičkám odzdola. Němci a některé další národy jsou ovšem nenapravitelní: své politické modly budou zbožňovat, i kdyby je vedly branami pekelnými do výhně, z níž není návratu!

6 0
možnosti

Dobrý den pane Chrastino, děkuji za váš názor. Jen aby to vůbec bylo napravitelné :-(

2 0
možnosti

P58a69v97e49l 20V51é81b28r

9. 7. 2017 9:41

Jenom malá otázka: A vás doopravdy udivilo, že se podobné "výzkumy" objevují? Já je čekal daleko dřív...

3 0
možnosti

Dobrý den pane Vébre, neudivilo. Je jasné, že ekonomický kontext příchodu těchto lidí do Evropy je největší překážkou jejich bezproblémovému přijetí domorodým obyvatelstvem, proto takové masáže budou jistě na denním pořádku. Jen mě překvapila jejich průhlednost a přímočarost.

2 0
možnosti

Tým výzkumníků musí dotazníky ještě podstatně vylepšit.

Až z nich tým pozná, že pouze 18% nebo ještě méně imigrantů prchá před válkou, poznám i já, že už mají dotazníky slušně propracované.

2 0
možnosti

Dobrý den pane Kounovský, jistě na tom výzkumníci usilovně pracují, snad neusnou na vavřínech po tomto prvním drobném úspěchu :-)

2 0
možnosti

Hezky napsané (také mě ten výzkum zaujal :-)). R^

11 0
možnosti