Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, zdali to bylo před vznikem blogů nebo si to nepamatuji, ale nemyslím, že by takovýto rozruch byl kolem upečeného pejska "Bobika".

0 0
možnosti
JA

U Bóbika to byla těžká nadsázka, tam si to nehrálo na realitu, která má být samozřejmá.

3 1
možnosti
MS

Ono to není jen o reklamách ale o celé TV tvorbě a vkusu diváka,který na to skáče.

Tak například tento týden je vysílán kontroverzní díl pořadu "prostřeno",ačkoli spousta diváků minule viděla jeho odhalení. Jaký důvod má tedy TV Prima k jeho vysílání?

2 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Svobodo, tam je to asi jasné, vytěžit z toho co nejvíce sledovanosti, i když je to negativní. klidně budou tancovat na mrtvole, když jim to přinese peníze za reklamu (i když v tomto případě jsou tou mrtvolou oni sami, protože pěkně naběhli stejnému typu dravce jako jsou oni).

1 0
možnosti
Foto

obecně vzato, reklama, a asi nejenom reklama, je čím dál, tím více agresivní.

1 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Matuško, máte pravdu. Jde o to, jestli to vzít jako fakt a dělat, že to nevidíme nebo proti tomu vystupovat.

0 0
možnosti
Foto

Reklamu jsem zahlídla, je opravdu odporná!

2 1
možnosti
JA

Máte pravdu paní Hrdinová, je odporná a svým zvráceným způsobem asi svůj účel plní, lidé na to koukají, protože jako já naivně doufají, že to bude mít happy end. Nemá ;-(

1 0
možnosti
JS

...nemáme doma TV už několik let. Ale když jsem ještě naposledy TV viděla, byla brutalita něžné maličké asi šestileté blondýnky mnohem morbidnější - v reklamě na Fidorku... malá holčička mrští svou panenkou o auto jen aby získala svou oblíbenou pochoutku...

V podtextu jsem vnímala dost temné poselství "můžeš ublížit i svému největšímu příteli, když chceš získat svůj kus žvance/místo...etc."

Zasívání tohoto typu chování do dětí, je druh jedu, který když se rozvine...

Vámi popsanou reklamu nevidím až tak negativně z této perspektivy :-)

Přeju Vám pěkné dny prosté reklam :-)

4 0
možnosti
JA

Dobrý den paní Slaninová, na reklamu na Fidorku jsem si vzpomněl při psaní tohoto článku (nechtělo se mi ji zmiňovat, protože je to už dávno a možná bych ji ani nikde nenašel), možná by byla na vrcholu co se týče skrytého "poselství", ale tyhle zmiňované za nimi moc nezaostávají. Ta s Fidorkou navíc byla na základě negativních reakcí stažena, tyto asi nebudou, což o něčem také svědčí, kam jsme se za pár let posunuli.

0 0
možnosti
MD

Rozumne zamysleni a pohled druheho je vzdy prinosem.

1 0
možnosti
JA

Ano, také jsme na to s manželem nevěřícně hleděli. A když si vzpomenu, že vloni tento kocour byl v naší školce velkým hitem (třída Koťátko, tak jak jinak) a děti nadšeně nosily jeho podobizny a lepily je po třídě... Brrr. Jinak od GE jsme už dávno utekli a ani změna kabátu to nezachrání. Ale aspoň nám zase ukázali, co jsou vlastně zač. A taková sympatická kočička to byla :-P

3 1
možnosti
Foto

Ošklivá kočička, fuj. Ale asi to stáhnou. Vzbudit pozornost postačí.

0 0
možnosti
PL

P69e91t74r 59L35a65n63g96e78r

29. 6. 2017 10:05

píšete, jako by psal ten kanár, jako byste nebyl na vrcholu potravního řetězce

2 2
možnosti
JA

Dobrý den pane Langere, to že jsem na vrcholu potravního řetězce ještě neznamená, že mě nebude zajímat co cítí ti, co jsou níže.

1 0
možnosti
Foto

Vaše starosti a Rottschildovy peníze...

2 1
možnosti
JA

No vidíte pane Hermánku a mě to připadá stejně důležité jako vám problémy, kterými se zabýváte ve vašich blozích :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik