Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

A jeste neco,

na zacatku padesatych let chodili po Praze jeste meststi zamestnanci a velikym klicem ve tvaru pismene T jednou za mesic zavirali a otvirali ta soupata pred domy aby nezarezla.

Take celkem pravidelne jezdila od kanalu ke kanalu takova mala Praga N s jerabem a zamestnanci mesta cistil ty kose kanalu.

Tenkrat se jeste vodovody a kanaly udrzovaly.

1 0
možnosti
Foto

Kanály se udržovaly, ale voda tekla rozbitým potrubím do země a fekálie z poškozených kanalizacích rovněž. Nebyly čistírny odpaních vod a fekálie šly rovnou do řek.

0 0
možnosti
VV

Pan Jakl a priznivci IVK maji ovsem jiny nazor. Co se tyce cen vody, tak v Mnichove stoji kubik € 1,68; v Regensburg € 1,47; v Augsburg € 1,95 az 2,03 a Norinberg pozaduje za kubikdokonce € 2,10. Myslim tedy, ze cena vody bude zrejme srovnatelna.

0 0
možnosti
MB

Extenzivita do 1989 = Domácnosti a průmysl 401 litrů na osobu, dnes je to 165 l denně. Klasika našeho rozumu = Se spotřebou jsme na úplné dně, dál už to klesat nemůže. Cena vody roste a ­pravidelně předstihuje inflaci.Máme ji dokonce dražší, než činí průměr EU ! Klasika našeho nerozumu = Živíme zahraničí, Klausovi spílat lze, nicméně obce - města podíl vlastnily ... Řešení = Zvyknout si na to, že čas je kapitál a voda život. Čas plyne, v Izraeli to již pochopili ...Dále tedy dotujme řepku a podobné kraviny ... :-)

1 1
možnosti
JA

Děkuji pane Bučku za přečtení a za váš komentář.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik