Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ;-D,- ano, vyrazili nám mocnou zbraň z ruky !,- mi taky nejni jasný kde a jak všechny ty křivdy světa nyčko napravíme !R^

0 0
možnosti
JA

Pane Brodský, však mi už to nějak vymyslíme, musíme, páč svět na to čeká, je na nás a našich hospodských poradách závislý :-).

1 0
možnosti
Foto

Kdyz clovek sedi u stolu, muze diskutovat jen s prisedicimi. Kdyz si vyjde zakourit ven, potka tam hodne zajimavych lidi z jinych zakouti hospody ... debaty se tak obohati ;-D

1 0
možnosti
JA

To jsem vzpomínal v jednom svém blogu na toto téma, kdy jsem popisoval jak fungovala moje nekuřácká vesnická hospoda. A tohle, že se debata obohatí a lidé se baví i s jinými než svými spolustolovníky, byl jedním z argumentů, proč takovou hospodu ano (bylo to dávno před tímto zákonem). Bohužel tohle je jediná výhoda tohoto zákona a i ta bude jistě brzy omezena nějakou vyhláškou, že venku se nesmí "mísit" víc lidí než třeba šest (protože sedm lidí, to už je dav a může být hodně hlučný a noční klid rušiti) :-)

3 0
možnosti
MD

Dobry pohled na zakaz koureni.

0 0
možnosti
JA

Děkuji pane Dvořáčku, vše vážné už k tomuto tématu bylo řečeno, tak nezbývá než nastínit i teorie úsměvnější :-)

0 0
možnosti
MB

Česká krčma je , (bývala ?), opravdovým fenomenem. Dobře to sdělil B.Clinton v Praze u Tygra. Usedl k pivu a podal dotaz - Kdo je tento host ? ... To je náš známý spisovatel, dále sedí zedník s inženýrem a malířem , jako štamgastové, atd... Prezident bonmotuje - Hle, to je opravdový stav svobody a demokracie. Někde poblíž, měl položen svůj kufřík s hudebním nástrojem ... :-)

0 0
možnosti
MS

Ještě že ne s kódy k raketám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik