Diskuse

Dá se tomu zabránit?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Izraeli by teroristé nemohli přežít těch nekonečných 8 minut.

Do minuty by je zlikvidovali, takže se zabránit úplně nedá ale následky je možné zredukovat na 10 %. A to je jenom jedno z možných opatření.

Další a zásadní by mělo být nekrmit, jinak se rozmnoží.

3 0
možnosti

Ano pane Petríku, izarelské vojenské a policejní jednotky jsou velice efektivní, máme se od nich co učit, mají v tom o mnoho desetiletí větší praxi a náskok. I když v konkrétním případě smekám před zásahem londýnských policistů, to by třeba ani ti Izraelci rychleji nestihli.

1 0
možnosti

Ve Francii 5 milionů stavitelů báboviček, v Německu zhruba stejně, ve Velké Británii 3 miiliony. Velká část už se v tam narodila, má jejich občanství.V celé EU cca 20 milionů. Nějaký náznak technického provedení?

1 0
možnosti

u nich je to jejich problem, v zemich treba V4 je to pouceni, muslimy nebrat

6 0
možnosti

Pokud budou i nadále v mešitách islámští učitelé vykládat korán tak, že vraždící muslim který bude zabit jde přímo do ráje s desítkami panen a veškerým věčným zaopatřením je islámský terorizmus neporazitelný.

8 0
možnosti

Přesně tak, pane Myško, a protože oni jim to budou povídat pořád, mělo by být od nás logickým krokem je sem vůbec nevpouštět, protože to tam slyší pořád všichni, snadno se pak stanou "výbušnými" (čili radikálními).

8 0
možnosti

..... a tak je tady ešče jedna možnost !,- podlehnout klubu ničitelů báboviček, převzít a zcela se oddát jejich ničitelskýmu kultu, rozšířit jejich řady a postupně zničit všechny bábovičky v blízkým aj širokým okolíVEU!

1 1
možnosti

Dobrý den pane Brodský, možnost to určitě je, ale to je přesně to, co nikdo z nás nechce, protože zničeno by bylo všechno hned, ale něco pak znovu vystavět už by se nikdy nepodařilo.

0 0
možnosti
Foto

Nedá. A všichni to vědí.

1 0
možnosti