Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

... tohle je totiž problém mnohem větší, než to jejich kočkování o post ministra financí. ... Přesně tak. Paní Šichtařová (ač s ní v naprosté většině případů souhlasím), ve svém posledním blogu vyzývá ke spojení sluníčkařů a xenofobů v zájmu odstranění Babiše. Reagoval jsem pod tím blogem, že zásadní spor mezi sluníčkáři a xenofoby je řádově násobně vyšší, než nějaký Babiš. To je z hlediska našeho (způsobu) dalšího života naprostá marginálie. Ovšem v Česku je z této marginálie problém, když ne světového, tak alespoň evropského formátu. V současné době je ale zásadní problém jiný a řeší se také jinde. A přímo klasicky "o nás bez nás" a někteří tomu tleskají.

1 0
možnosti
JA

Dobrý večer pane Chlumský, s tím "o nás bez nás" už máme také historické zkušenosti, a už je to tu zase, bohužel.

3 0
možnosti
MK

Karma :-)

Osobně si ale bohužel myslím, že státy západní Evropy se nějakému ozbrojenému konfliktu asi již nevyhnou. :-(

Co uděláme my? Doufám, že naprosté MAXIMUM pro to, aby tady nezbyla spálená zem sužována válkami drogových gangů. A kdyby to přeci jenom nestačilo? Alespoň si můžeme s klidným svědomím říct: snažili jsme se (narozdíl od jiných, třeba Švédsko).

Mějte se pěkně :-)

5 0
možnosti
JA

Dobrý večer, doufejme pane Konopo, že se ten ozbrojený konflikt podaří odvrátit. Jsme tady na něj těžce nepřipraveni, zbraní málo, výcvik nulový, lovili by nás tady jak na vánočních trzích kapry z kádě.

0 0
možnosti
GH

G20e31o82r76g55e 60H76o12l98y

16. 5. 2017 21:53

Dobre napsano...tady je jen na ukazku nedavna reportaz kanadske zpravodajky z Liberie (mela interview s byvalou zenou byvaleho tamniho vudce Taylora):

https://www.youtube.com/watch?v=hROBrEkf-wY

0 0
možnosti
MR

M64i14l98a39n 97R19a30d34e86k

16. 5. 2017 21:43

už to někde praská ve švech tak chtějí nezištně obohatit ty výchoďáky, jsou podle nich, a některých čecháčků 100 let za vopicema

0 0
možnosti
RS

Migranti jsou obrovsky kseft. To se plundruje statni kasa. A podivejte se kdo ty migranty sem vozi. To je Fontex a jini beziskovi milionari. Protoze Italie ma tohoto podvodu dost, tak Brusel hartusi. Problem je, ze EU neni schopna hajit svoje hranice. Za to by meli ti bruselsti podvodnici prijit pred soud.

9 0
možnosti
JA

Bohužel je to tak, máte naprostou pravdu.

1 0
možnosti
MV

takze volit Okamuru a podobny?

0 0
možnosti
JA

To neříkám, mě osobně je třeba právě vámi zmiňovaná strana sympatická, ale každý ať volí koho si oblíbil a komu věří, jen by bylo dobré se dívat jak to s námi každá strana myslí v souvislosti s ochranou proti přílivu migrantů

4 0
možnosti
PT

P29e38t39r 29T64o48m11e38k

16. 5. 2017 20:27

R^ Vaše názory vůbec nejsou příliš radikální. Jsou rozumné a každý, kdo přemýšlí dopředu víc než jeden rok to musí uznat.

16 0
možnosti
JA

Děkuji pane Tomku, takové vydírání ze strany EU mě opravdu namíchlo.

7 0
možnosti
JH

J16i95ř62í 30H13r68b60e78k

16. 5. 2017 20:19

Samozřejmě karmaR^

Je dobře, že tyto hrozby přichází před volbama, dobře se dívejte na reakce našich politiků, važte jejich názory, odhodlání postavit se za vás a vaše zájmy. Jeden „pokrokovej“ experiment ošálil naše dědy a otce, trvalo 40 let, než spadly slupky z očí. Teď se stále agresivněji pod rouškou solidarity a humanity nabízí další - experiment promíchání dvou nekompatibilních kultur. Mnozí se už nechali ošálit, nevidí nebo nechtějí vidět, že výsledkem je třaskavá směs a ztráta identity. Argumentují, že pootevřít dveře a pustit „tři prstíky“ ještě neznamená vpustit všechny jezinky, tady ale nejde o počty, tady jde o princip - i u projevů solidarity používat rozum.

10 0
možnosti
JA

Dobrý večer pane Hrbku, máte naprostou pravdu.

0 0
možnosti
KK

Co takhle immigranty na hranicích přivítat chlebem se sádlem ? A říct jim, "tohle tu budete mít každý den. Žádné jehněčí, žádné telecí, .... naši lidi na něj nemají, a nemůžem vám dávat víc, než mají naši lidi." Jo a škrtnout i kapesné, ....

12 0
možnosti
JA

Dobrý večer pane Křivane, děkuji za názor, hlavně to odebrané kapesné by určitě zabralo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik