Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pri dnesni technologii muze byt kazdy monitorovan pri pouhem zapnuti pocitace, mobilniho telefonu (I bez zapnuti), nebo televizniho prijimace. Vsechny vase e-maily I telefonaty mohou byt zanamenany a pripadne pouzity. Proti tomu kamery na ulicich, nebo v domech prakticky vase soukromi neporusuji.

0 0
možnosti
JA

Dobrý večer pane Sinnreichu, máte pravdu, však i na to se snažím upozornit, že používání všech těchto technologií bez rozmyslu nám bere soukromí nejvíc.

0 0
možnosti
ZH

Mě teda na těch kamerách vadí jediná věc, a to je jeden řadek někde v trestním zákoníku.

" Zneužiti záznamových zařízení se trestá odnětím svobody na 10-20 let a zabavení veškerého majetku odsouzeného"

2 0
možnosti
KK

Smutné je, že tam vůbec zaměstnají lidi od nichž toto zneužití hrozí a tihle to nezneužijí jen proto, že jim hrozí trest.

Na takovém místě pěkná pakáž teda.

0 0
možnosti
Foto

Těch kamer je už opravdu moc. Živým se čištěním pivních trubek. Zatímco personál v hospodě je o kamerách informován, já ne. Takže když se rýpu v nose nebo škrabu na pr.d.eli tak si mě někdo natáčí a čumí na mě. A já o tom nemám ani tušení. Ani nevím, co se s tou nahrávkou děje. Nekradu, neničím nikomu zařízení.

1 1
možnosti
JA

Dobrý den pane Welsere, děkuji za názor. je to tak :-). Monitorováním prostoru se ten prostor stává vlastně veřejným, ale vy to nemůžete předpokládat. Těch kamer je už tolik, že třeba na ulici velkých měst už teď máme vžito, že nás někdo určitě vidí na kameře a podle toho se chováme. Na jiných místech, jako je třeba zázemí hospody, si na to musíme teprve zvykat. Ale vzhledem k tomu jak záslužnou činnost děláte, to je přímo poslání (jako bývalý hospodský to umím ocenit), tak vám to rýpání v nose jistě Hospodský velký bratr odpustí :-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik