Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že je blog výstižný a charakterizuje současnou a i budoucí situaci. Pro běžného občana je to neuvěřitelné, jak se mění charaktery jednotlivých protagonistů, blíží se volby a tak nám strany chtějí předvést, co nás čeká, když je budeme volit, pan prezident doufá, že bude mít i podporu pro své opětné zvolení.To jsou všechno hádanky pro normálního občana, jaký scénář nám naší představitelé připraví.8-o

0 0
možnosti

J13a18n 58P68a94v70e68l

12. 5. 2017 19:27

Vážně si myslíte, že by Kájínek raději seděl za mřížemi a čekal na proces?

3 0
možnosti

On osobně určitě ne, to je pochopitelné, ale on o tom nerozhoduje. Ale kdyby se místo udělení amnestie zapracovalo na obnově jeho procesu, bylo by to vůči němu spravedlivější. Jenže o něho nejde, jde o politické body a mocenské hry. A to je právě špatně.

0 0
možnosti

Klobouk dolů pane Andrýsku. Váš článek stojí za přečtení a i za zamyšlení.

0 2
možnosti

Děkuji pane Slavíčku, vaše slova mě těší.

0 0
možnosti

p. Andrýsek - můj názor laika. Amnestie význam mají, nerušit. Pak, jako se šafránem - citlivě. Předpokládám, že Hrad si je vědom budoucí kritiky, tedy má zřejmě překvapivé eso v rukávu - jinak je snadným terčem. Tedy vytasí nějaký objev ... Zase systémově špatně - Občanu bude podbízen pohled, že justice + policie je k ničemu - Ale prezident bdí ... Pak zase - Celý aparát i možno zrušit - ministerstva - Hrad řeší vše ... Systém - proti systému - vše špatně ... :-)

1 1
možnosti

Souhlas pane Bučku, Miloš Zeman je natolik zkušený hráč, že nedělá nic nepromyšleně, takže se ještě asi dočkáme zajímavých věcí. To, že jde jedna část systému proti druhé, je samozřejmě špatně, protože mají táhnout svorně tu naši státní káru ku prosperitě a demokracii. Na druhou stranu, těmito třenicemi se dokonale obrousí pozlátko celé politiky a občas vykoukne na světlo jak je to doopravdy, co jsou tam všichni zač. Což je cenný poznatek pro občany. Draze zaplacený, ale cenný.

0 0
možnosti

Stalo se tradicí, že nad počiny hradu jsou pak komentáře - kde je dno, dá se ještě překvapit, ap. Obávám se, že v poslední době se to již rýsuje na Mata Miloše a Pata Ovčáčka, kteří neúnavně tlučou hřebíky ! V. Klaus je oprávněně kritizován za milost pro defraudanty - M.Zeman přichází s milostí pro vrahy ! Nevím, jak to obhájí - koho chce získat ... Jednoduchý občan si učiní jednoduchý závěr - ČR, země zaslíbená ! Krást, loupit - vraždit, povoleno ... Prezidentova žena, je v base ... Justici zrušit - právní vědomí a spravedlnost - určuje dobový mocnář ! ... :-)

3 2
možnosti

V té zaujatosti zapomínáte na prezidenta, který s hromadnými milostmi začal.

A nejtragičtější následky měla právě jeho amnestie.

3 0
možnosti
Foto

milost pro Kájínka je pouhým začátkem veletočů

1 0
možnosti

Taky si myslím, že se ještě dočkáme větší hitparády.

1 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik