Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... vite,- bych jim tu válku vosobně v duchu středověkých tradic naordinoval,- v první lajně králové, císaři, panovníci, šlechtici a uřvaná sebranka militantních kašparů s modrejma knížkama,- ........ vono by je to nadšení sakra rychle přešlo!!

0 0
možnosti
Foto

Jediný správný nápad je přejít na jiný systém organizování společnosti. Takový, který by těm, co válčit chtějí, neumožnil brát legálně peníze od těch, co válčit nechtějí.

1 0
možnosti
Foto

Jenomže přesně to je cílem válek, viz daň z hlavy vybíraná musulmany.

0 0
možnosti
VV

Je to zvlastni, ale v Ceskoslovensku sla ta valka tek nejak kolem. Vetsina zdejsich diskuteru ani tu valku mimo nezazila, ale nekteri uz zde dokonce pisi, ze je nevyhnutelna.

Nechapu.

3 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Vokoune, není přece potřeba válku na vlastní kůži zažít, abyste mohl před ní varovat a obávat se jí. Pravda, není nad osobní prožitek, pak varujete určitě naléhavěji, ale prožitek tohoto druhu bych si raději odpustil a nikomu ho nepřál.

0 0
možnosti
Foto

Jakýkoliv mír je levnější než válka.

1 0
možnosti
JR

J75a21n 61R71á28ž

8. 5. 2017 15:49

To říkal Chamberlain s Daladiérem po Mnichově taky.

0 0
možnosti
ZZ

já to vidím tak, dnes máme teprve v plné nahotě na stole důkazy o tvrzení, že ta válka byla zbytečná. vždyť země se dají úplně lehce dobít hloupými řečmi o prosperitě, růstu životní úrovně a tzv. "kolektivní bezpečnosti",navíc do těchto zemí úplně bez boje dnes dostanete islámské teroristy a to se najde velká část obyvatel, která to bude obhajovat. tak nač tolik desítek miliónu mrtvých ve válce? Hitler se musí v pekle tlouct do hlavy, že nepřišel na to, co praktikuje Merkel

3 0
možnosti
Foto

Export terorismu je pouze reakcí na export demokracie. Jeden pěkný film vypráví o islámském teroristovi, který v GB zabil bývalého britského vojáka v Afghanistanu, který tam šířil děs a hrůzu.

0 0
možnosti
Foto

R^ Snad jen, že ,,vývoj lidstva" jakékoli poučení z dějin vylučuje. Důvod je prostý. Pokračování vždy ovlivní, ba i určují vítězové.

0 4
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik