Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) Zřejmě študákovi na úřadě ustřihli rožek nějakého dokladu a nízká míra frustrační tolerance doprovázena trvalou regresi už může představovat vážný psychiatrický problém projevující se i právě takto. Fakulta, která se pod takovou práci podepsala a snad poskytla i potřebnou technologii, nemůže se distancovat od hlupáka, aby stín hlouposti nepadl přímo na ni a hledá výmluvy v rámci angažovaného (ne)umění. Možná jiný student, v rámci své diplomovky, rožky slepí. ;-D

2 1
možnosti

Já jsem si původně myslela, že uříznut kus řopíku byla přijímací zkouška do skupiny, co se realizuje buď atomovým hřibem ve vysílání ČT nebo trenýrkami nad Hradem. A

ona to diplomová práce!

Co na to oponent té diplomky? A vedoucí práce?

A tohle se fakt učí na VŠ?

Vám posílám karmu.

6 1
možnosti

Dobrý den paní Beránková, děkuji. No vidíte, tam ho možná vezmou, má budoucnost :-)

1 1
možnosti

J40a17n 37R67á17ž

7. 5. 2017 13:28

Proč to ten student udělal? Protože je jednoduše myslící hlupák, který se chtěl zviditelnit a očekával souhlasné reakce. Když se nedostavily, propadá zmatku.

Mám možnost občas zavítat do světa universitních studentů a všiml jsem si, že většina žije tak uzavřena ve virtuálním akváriu plném nereálných představ o světě, které si se svými kolegy na universitě vytvořili, že nevnímají, jak je myšlení lidí žijící v tvrdé realitě dneška naprosto odlišené.

P.S. Podobné je to s úspěšnými hráči počítačových her. Žijí dlouho ve virtuální realitě, kde jsou velmi úspěšní, no a pak se ocitnou v reálném světě a jsou frustrováni, že tomu světu nerozumí a že se jim nedaří nic.

5 1
možnosti

Děkuji za názor pane Ráži, to je přesné.

2 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik