Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svět není černý a bílý a lidé nejsou dobří a špatní. Vždycky je to někde mezi. Pro mě je Babiš přínosem pro tuto zemi, protože rozbil zavedený systém, který byl hodně špatný. Jestli jej dokáže nahradit něčím lepším, to nevím. Ale moc bych si přál, aby se mu to povedlo.

0 0
možnosti
VV

Konečně jeden neplivající, reálný postoj.

1 3
možnosti
VS

Pokud někdo byl v době normalizace členem KSČ, musel schvalovat okupaci. Takový člověk nemá co dělat ve vládě, i kdyby byl zlatý.!!

4 1
možnosti
MB

Příběh A.Babiše, je vlastně pokračování biblického příběhu ! Opouští svou rodnou, slovenskou poušť ... Objeví poutníky, Janouška s Rittigem, tykají si. taky si zakládají své království ... Respektuje tehdejší vládce, pro jistotu je sponzoruje všechny . Následně, jako Marie, je i oligarcha ozářen Duchem početí svého kapitálu. Vyhlašuje své Evangelium a oslovení se řadí pouhou fotomontáží k Mesiáši. Ten, mj. takto získává beztrestnost - imunitu. Věrní se řadí před výtahem moci - lano sice již skřípe, ale zdviž ještě jezdí stále ! I hradní otec Bůh se raduje - zanedlouho k němu Syn dojde ! Nebesa politiky se zcelay rozzáří velkým třeskem. Bývalí členové KSČ - se opět obejmou s apoštoly STB . Revoluce r. 1989 už byla - nebo bude ? Pokud už byla, tak k čemu a pro koho !? ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Vychvalovat jablko a pak tvrdit, že v něm vlastně vidíte hrušku,,, to moc věrohodné není.

Váš popis Babiše je buď naivně obdivný nebo zastíraně aktivistický. Každopádně však vychvalující a obdivující, ať už si dalším textu píšete cokoliv jiného.

7 1
možnosti
JA

Dobrý den pane Macháčku, můj popis Babiše vůbec není obdivný. Ale chápu, pokud ho máte za ďábla, tak každý popis, který ho neposílá do horoucích pekel se vám jeví obdivný (mám to podobně s Kalouskem, takže tomu rozumím :-)).

1 1
možnosti
JP

J66a61n 69P28a15v68l28í70k

19. 4. 2017 14:28

Už i Babiš má trollfabriku. Na rozdíl od té Putinovy v Petrohradě má armádu užitečných trollů, kteří se spokojí s koblihou.

5 2
možnosti
JK

No, podobných oslavných "tanečků", jako tento článek, je pořád méně, ale občas se něco objeví, jako nyní. Nebudu komentovat oslavné ódy na jediného, vizionářského samovládce a blahosklonné přehlížení jeho konfliktů se zákony. Zaujali mě ale dvě věci.

Prý takových ve vládě potřebujeme víc ;-D. Kolik asi takových totalitních vůdců usilujících o veškerou moc může být na jednom písečku? Totalitních vůdců je ve světě plno a v kolika zemích sedí na trůnu aspoň dva, nikde. Už z podstaty touhy po absolutní moci, žádný vůdce dobrovolně nepřipustí její dělení.

Když připouštíte, že EET a možná také daňové hlášení se zrovna nepovedlo, tak co tak úžasného se ministru financí podařilo. Že by dotace na biopaliva nebo na krávu a i ten přebytek v pokladně vlastně přebytkem není a ministr financí (a nejen on) ho docílil tím, že nic nedělal a plánované investice neuskutečnil a tím ČR vlastně poškodil.

Podobné chvalozpěvy na vůdce jsou vždy trochu ujeté, ale toto.

4 3
možnosti
JA

Dobrý den pane Kučero, špatně jste to pochopil, to rozhodně není chvalozpěv na vůdce, na Andreji Babišovi mi toho vadí spousta, jak také v článku uvádím. Ten článek je o něčem úplně jiném než myslíte. Není o Babišovi, ale o těch druhých, kteří se ho urputně, chvílemi až zoufale, snaží vykousat z politiky, protože je ohrožuje. Stejně jako by je ohrožoval kdokoliv jiný, kdo aspoň něco dělá.

3 2
možnosti
LC

Njn, tenhle Babiš. Podplatit se to nedá (milion v pytlíku na svačinu by byla těžká urážka), hypotéku to nemá a vejplatu to posílá nějaké nadaci. Jak mají chudáci naši političtí matadoři s tímhle materiálem pracovat. To se prostě takhle nedá. S tím se musí něco udělat.

5 2
možnosti
JA

To jste trefil přesně, pane Chlumský, tak nějak jsem to myslel, vy jste to vyjádřil lépe jen pár slovy.

0 2
možnosti
JJ

Pane Andrýsku,100% souhlas,jenom doufám,že nás bude u voleb víc co si myslí to samé.Stačí 51% a zavedený strany to můžou balit a konečně začneme stíhat země na západ od nás.Nechápu, jak ještě po 28 letech,může někdo volit ty ksichty,kteří nás dovedli,až sem.Taky si nemyslím,že je Andrej svatej,ale proti těmto je svatej.[>-]

1 2
možnosti
JA

Děkuji za váš názor pane Jirkovský.

0 0
možnosti
AR

Zajímavě napsáno. Vypadá to tak, že A. Babiš netouží po okázalých atributech moci, ale zajímá jej konzumace plodů moci!

0 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Rečku, ano, taky bych řekl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik