Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dobře,že tady máme ty zavedené tradiční strany,záruku demokracie.Jen mi trochu chybí premiérka Nagyová.Ta by ten problém s naftou společně s Rittigem,Janouškem,Rathem a dalšími určitě zvládla.

1 0
možnosti
Foto

I26v63a26n 18M55a27r54e12k

13. 4. 2017 10:12

"Uložit" si strategické zásoby v cizím státě ? co na to říct ? Rv

3 0
možnosti
RM

Žádné Německo, ale konkrétní firma.

A věřte, že jakmile nafta odjela do Německa a převzala ji ta firma, tak už dávno z Německa bylo něco zpět. Jen to nebylo veřejné... Proto dlouho nikoho netrápilo jak si firma, u které máme rezervy, vede. Teď je totiž skandál o naftě a ne o tom proč zrovna tam ta nafta byla.

Takže kluci co to zařídili už mají své teplé místečka (třeba i v parlamentu) a usmívají se tomu co čtou v novinách.

1 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Majere, jak už jsme psal níže panu Barákovi, nadpis, který je na titulní straně iDnes byl vytvořen redakcí a dalo tomu co píšu v článku nepřesný význam. Německo jsme zmínil jen jako potvrzení absurdity, že české rezervy nejsou na českém území.

0 0
možnosti
VB

Jen upozornění. Německo si nepřevzalo naši naftu ani nám ji nevrátilo s vodou. Byla to soukromá firma a následně insolvenční správce. A ten vydal to co tam bylo.

jenž to by nebylo tak zajímavé, kdybyste jako správný český nacionalista nepsal...Německo.

0 1
možnosti
JA

Dobrý den pane Baráku, ale já nepíšu, že nám ji vzalo Německo, píšu, že je u soukromé firmy. Že je v Německu je jen upřesnění toho, že ji nemáme doma na našem území, jak by rezervy měly být. A ten nadpis, který je na titulní straně iDnes byl vytvořen redakcí.

1 0
možnosti
MK

:-( Je to otřesné. Když člověka chytí, že nezaplatil v tramvaji, tak ho málem zavřou, ale když se rozkradou miliardy, tak viník zůstane nepotrestán. Čím vyšší lup, tím menší trest.

15 0
možnosti
JR

J58a25r15a 69R93a64n78k

12. 4. 2017 19:46

LIdi, klid. Uz se o nas pise ve zdejsich novinach:

Lithium reviving centuries-old Czech mining tradition - ABC News

abcnews.go.com/.../lithium-reviving-centuries-czech-mining-tradition-46697604

2 days ago - Lithium reviving centuries-old Czech mining tradition. By karel janicek, associated press. CINOVEC, Czech Republic — Apr 10, 2017, 6:55 AM ...

Small Czech border town set for Lithium mining boom - Czech Republic

http://www.czech.cz/en/Business/Small-Czech-border-town-set-for-Lithium-mining-boo

Dec 7, 2016 - Lithium is very much the metal of the moment as one of the raw materials ... prices look like they could help make the Czech Republic one of the ...

Radio Prague - Small Czech border town set for Lithium mining boom

http://www.radio.cz/en/section/.../small-czech-border-town-set-for-lithium-mining-boom

Dec 7, 2016 - And its high demand and soaring prices look like they could help make the Czech Republic one of the main producers of the metal worldwide.

Lithium reviving centuries-old Czech mining tradition | CTV News http://www.ctvnews.ca/.../lithium-reviving-centuries-old-czech-mining-tradition-1.3361876 2 days ago - CINOVEC, Czech Republic -- A surge in the global use of lithium, a key component in electric batteries, is leading to the revival of a ...

0 6
možnosti
TT

Tak si to lithium běž kopat na Yukon. Krumpáč vraž do ruky Old Elonovi. :-P

4 0
možnosti
FS

Pane Andrýsku, vy jste strašně naivní, dětinský! Cožpak záleží na nějaké naftě a státních rezervách když pár hlavounů dosazených do vedení SHR za odměny vládami ODS si pěkně namastilo kapsy a pustilo chlup i dále????

6 1
možnosti
JA

Pane Sobotko, možná jsem dětinský. A jsem za to rád, protože kdybych to všechno měl sledovat dospělýma očima a viděl ty všechny "šlendriány" v plné nahotě, tak bych se z toho zbláznit musel :-)

8 0
možnosti
JL

Tahle aféra jakoby završilo starou českou demokratickou story: na co politici sáhli, to rozkradli nebo pokazili. Vlastně mě to moc nepřekvapilo a ani mě nepřekvapilo, že premiér předstíral, že není překvapen a že to dobře dopadne. ČR je prostě takoý korupční matrix. Už by to mělo skončit, ale Zimoola teď naznačil, že se krade vesele dál, je to takový národní sport.

10 0
možnosti
VV

Mate tam drobnou chybicku. Spravne melo byt u krachujici ceske spolecnosti v Nemecku. Mjitel, rodily Prazak porad jeste v Praze na Vinohradech bydli. A Nafta sice casem ponekud zvodnati, ale u takoveho majitele se da ocekavat i jiny duvod nez starnuti.

12 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Vokoune, neuvedl jsem tam, že je firma německá, ale když se na to dívám, máte pravdu, vypadá to jako že mluvím o zahraniční firmě. Omlouvám se, nějak to tam asi zkusím opravit.

No s tím zvodnatěním by to bylo úsměvné. Kdyby takhle vodnatěla nafta normálně, tak si ani s auty moc nezajezdíme ;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik