Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já osobně také říkám, že co si nadrobili, to ať si také zbaští, avšak nemíním to škodolibě. Míním to tak, aby to neposílali sem.

0 0
možnosti
KD

Není třeba zoufat ! Za těmi vyučenými pastevci nyní přijdou již ti slibovaní inženýři a doktorky a nejenom u nich němců,ale všude, už bude jenom líp ! :-P

0 0
možnosti
Foto

Já bych to neviděl tak černě.

Němci si sice pozvali masy imigrantů velmi neuváženě a mají z toho tak zamotanou hlavu, že je potřebují vnutit i jiným, ale jejich ekonomika je velmi silná. Vezměte vývoj po I. a II.ww, podívejte se na sloučení Německa a jejich tah v EU. Německá ekonomika je sakra silná, skoro jako americká.

0 0
možnosti
JB

Celý západ zchudne, bude se rodit stále více pobíračů dávek a ani to nakradené německé zlato, co se nikdy "nenašlo" už nebude stačit.

0 0
možnosti
JR

J34a58n 77R81á91ž

8. 4. 2017 16:21

Motto: "Když sousedovi chcipne koza, protože se mu do chlivku nastěhovaly s jeho svolením divoká prasata a koze vše sežraly, je to jeho problém"

Když si soused nastěhuje do domu nepřizpůsobivé cizince, nic s tím nenadělám a je to výhradně jeho problém. Jediné co s tím mohu udělat já, je zvýšit plot, obtočit ho ostnatým drátem a každé neoprávněné vniknutí nějakého cizince od souseda považovat za útok na svůj majetek. No a k ochraně majetku mám zbraň se kterou umím velmi obstojně zacházet. A v neposlední řadě první, kdo by k nám chtěl vniknout pozná, že nezaváhám ji použít.

P.S. Když se nebude zvyšovat naše životní úroveň, neb se omezí export do Německa, je pořád lepší, než mít nezvladatelné problémy s migranty jako už má dnes Švédsko s Francií a co nevidět čekají velké problémy i Německo

7 0
možnosti
AS

Myslím, že se neradujeme, že sousedovi chcípá koza. Spíš jen podotýkáme, že jsme ho dostatečně varovali, když ji špatně krmil, a teď jsme naštvaní, že nás neposlouchal. Protože mor ze chcípající kozy se může přenést i k nám, to je nám jasné. Určitě bych neviděla naše současné poznámky jako škodolibé - dobře vám tak - mně to zní jako lítost nad hloupým sousedem:-(

10 0
možnosti
JA

Dobrý den paní Sasková, děkuji za názor, možná máte úplnou pravdu, možná je to tak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik