Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Novinky ani Parlamentní listy v rámci uchování duševního zdraví nečtu. Nabízí se opět výrok Tomáše Halíka o rakovině společnosti. Tolik nenávisti k člověku, kterého oni pisatelé nejspíše nikdy nepotkali, neslyšeli a nic od něj nečetli.

Jediným důvodem je to, že to byl duchovní.

To už tady bylo. Třeba Žid. Jen to, že jím byl, byl důvod k jeho hubení.

Vám karma a naděje, že těch, co nepíšou, je většina a ta má třeba odlišný názor, který nepotřebuje psát či mluvit.R^

4 0
možnosti
Foto

J92a36n 15A89n56d32r94l98e

19. 3. 2017 1:28

Ale vite co, ja to nevidim tak cerne, jak pisete v nadpisu... nesudte lidi podle par prispevku v diskuzi. I pan kardinal Vlk mel o vzajemne toleranci a prijimani lidi se navzájem v dnesnim svete docela skepticke mineni, ale presto porad veril a hlasal, ze zit zaroven pro svoje stesti a pro stesti jinych je spolecnou vlastnosti nas vsech - lidi - at uz zijeme ve stredni Evroipe, na jihu Afriky, v Asii anebo kdekoli jinde na svete, protože prave tohle nas spojuje a vždycky spojovat bude. Nu, jestli mel pravdu, on uz ted vi a my se k ni také dobereme....

2 0
možnosti

Dobrý den pane Andrle, nevidím to tak černě, naopak, věřím, že lidé jsou dobří (a i například příspěvky v této diskusi to dokazují), jen se mi zdá, že to všechno tak nějak "hrubne a drsní" a proti tomu protestuji a burcuji.

1 0
možnosti
Foto

J44a15n 24A48n26d69r66l31e

19. 3. 2017 1:19

jen repliku na jeden "argument", který jste zminil "proc jej tedy vsemohouci nezbavil rakoviny"... no protože nase pozemske pinozeni je proste konecne a konec je v rukou bozich stejne jako nasich a hlavne: koho Buh miluje, toho k sobe bere a na prostředcích podle mne nezalezi ;-)

budiz dusi p. kard. Vlka vecna slava...R^

1 0
možnosti

Děkuji za váš názor a naprostý souhlas s vámi.

1 0
možnosti

J81a18r75a 43R67a50n56k

19. 3. 2017 0:30

R^dekuji Vam za hezky napsany clanek, ostatni zde pisi o politicich a nikdo nezaznamenal odchod krasneho cloveka.

Nekdy v 80. letech jsem mela moznost poznat ve Svycarsku Mons. ThDr. Jaroslava Skarvadu, ktery byl sekretarem v te dobe jiz zemreleho kardinala Berana. Jsem na to stale pysna, prestoze o sobe tvrdim, ze jsem agnostik. Chodila jsem na pravidelna sezeni s ceskym paterem Vondrou a nikdy nemohu zapomenout navstev Mons. Skarvady, ktery pomahal s koordinaci duchovnich sluzeb Cechoslovaku v cizine.

Take vzacny clovek.

3 0
možnosti

Já děkuji. Ano, setkání s takovými lidmi vždy v člověku zanechá dojem, zjistí jak úžasné to jsou osobnosti, přitom jsou skromní, pokorní a pracovití.

2 0
možnosti

My jsme tady pro druhé? A pro koho jsou tady pak ti druzí?

0 6
možnosti
Foto

J30a42n 39A49n36d97r79l96e

19. 3. 2017 1:12

třeba pro nas?

3 0
možnosti

R^Přestože nejsem věřící s povděkem se hluboce klaním této morální osobnosti. Ubožáci si sami vystavují známku. Netřeba na ně reagovat. Pan kardinál by jim jistě na odplatu podal i ruku.

9 0
možnosti

O11t28a 71K27i11n63c

18. 3. 2017 19:49

R^Karma. Bohužel se vždy najde hromada bezmozků, kteří nemají v sobě kapku slušnosti, v diskuzích na Novinkách.cz a v Parlamentních listech se jich schází až přespříliš.

11 0
možnosti

Samotné jméno vlk , se podbízí k různým veselým přesmyčkám. V tomto případě bych tak nečinil! Není vlk, jako pan Vlk. Dnes mezi vlky žijeme a mnozí s nimi, spokojeně dokonce vyjí ! ... Nejlepší Vlk je pak ten- se štaflemi a s vědrem vody .... ! Vyjadřuji tímto, zesnulému úctu s obdivem ... (Na stránky Parlamentních listů jsem kdysi přispíval, heslo už zapomenuto - to je zase pro změnu vědro z jímky ! ... :-)

4 0
možnosti

Je to tak. Úmyslně jsem po čase nahlédl na Parlamentní listy a reakci tamních diskutérů. Opět se potvrdila úroveň jejich, kterou oni oplývají. Z 80% to byly jen nadávky, viz - "Zdechla divoká šelma, tak ji vzdejte hold a pořádně se ožerte." Nebo - "11. přikázání, na každou svini se vaří voda." Někteří diskutéři se tam čertili, že na serveru Novinky.cz diskuze není. Asi i tam by vylévali svou nenávist.

13 0
možnosti

Je opravdu náhoda,že nejvíc nenávisti lze najít na stránkách,kde se shlukují příznivci Miloše Zemana...?Já si nemohu pomoci,ale nepamatuji si,že před přímou volbou prezidenta šlo na netu najít něco takového,jako by Zeman v některých lidech uvolnil nějaké stavidlo a dřív skrývaná nenávist někde teče proudem...

15 5
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik