Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dočká se proboha tenhle stát někdy poctivého a morálního politika?

0 0
možnosti

Přesně analyzováno. Myslím, že si štěkající psi namazali schody sami. A věřím, že karavana půjde dál.

4 1
možnosti

Tak v jaké fázi destrukce demokracie se vlastně nacházíme? Je rozebráno - máme tady cizí podniky včetně bank, apod. a ti vlastně vládnou. Je nastolen dotační systém, který využívá jen někdo a ještě v nepoměrném měřítku. Tito mocní ovládají naší politiku, která se zmítá v chaotickém počínání. Legislativa je v neustálém kolotoči, aby se nikdo s běžných nevyznal a musel šlapat krok. Tím je vždy podřízen. nastrčení politici a držící se v klanech pak se točí jako na obrdlíku a je z toho český Kocourkov - demagogické podmaňování lidí.

Tedy jsme na tvrdo ve fázi lhostejnosti, nesoudržnosti, bez citů k druhému a nalhávání všeho druhu. Logicky hospodářsky stále dolů - pro většinu a utahování šroubů zase jen pro většinu.

2 0
možnosti

Děkuji za názor, velice výstižně řečeno.

1 0
možnosti

Babiš ziskal sve imperium pomoci tunelovani, zlodějin, podvodů a podrazů. Kdo zná jeho historii, těžko může tvrdit že ne. Vlastně může, proč by nemohl. Čapí hnízdo je ze stejného ranku. Podvod, zneužití, falšování. Tohle vše se samozřejmě dělo, děje a bude dít. Nikdy ovšem dotyčný zloděj nebyl ministrem financi, navíc tvrdící, ze všeci kradnů. Ano, to má pravdu, ovšem on také. To by ovšem jako moralista, chytajici ostatni zlodeje neměl. Ale on může. Jeho voliči disponuji podobnou morálkou a křivým charakterem jako jejich guru. A tak spejeme s prezidentem, který lže a podvádí, k premiérovi, z podobného hnízda. Naší společnosti není pomoci, naděje definitivně končí.

6 6
možnosti

No asi tak nějak to bude a není to příliš veselá představa. Ale je dobře, že čím víc se mezi sebou perou, tím víc toho vychází na povrch. I když je to k pláči.

0 0
možnosti

Ne, že bych se jich chtěl zastávat, ale z čeho jsou Sobotka s Kalouskem podezřelí, aby něco dokládali? Říct, že kradnú, asi nestačí.

9 1
možnosti

Máte pravdu, říkat že kradnů nestačí :) Na druhou stranu když už nutí ministra financí k tak důkladnému odkopání se, měli by být schopni i oni udělat to samé. Už proto aby pan Babiš nemohl říkat: mě grilují a sami kradnú.

6 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Neskonalý optimista, který věří v dobro v lidech.

Seznam rubrik